• +30 26310 55400
  • + 30 6973 333 330
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Υποψήφιοι Συνδυασμού στην Δημοτική Κοινότητα Νεοχωρίου

 

Διονυσία Ζευγίτη

Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό “Δημιουργική Ανατροπή” του Υποψήφιου Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Κώστα Λύρου, για να βοηθήσω στην Δημιουργική αναβάθμιση του τόπου μας.
Ο Κώστας Λύρος έχει δείξει στη ζωή του ότι μπορεί και δημιουργεί, έτσι και εγώ με την σειρά μου θέλω να γίνω μέρος της Δημιουργίας ενός καλύτερου Δήμου και ως συνδυασμός να γίνουμε η λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.
Με πολύ όρεξη για δουλειά και με αγάπη για τον τόπο μας θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό.
Διονυσία(Σούλα) Ζευγίτη του Νικολάου, Βρεφονηπιοκόμος-Αγρότισσα

Χρήστος Σμπόρας

Θα ήθελα να δηλώσω και εγώ το παρόν σε αυτό το δύσκολο αγώνα για την αξιοποίηση του δήμου μας με τις γνώσεις και την εμπειρία του Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Ιερας πόλεως Μεσολογγιου Κώστας Λυρου. Πρέπει εμείς οι νέοι να δείξουμε έμπρακτα την καλή πρόθεση και διάθεση για ένα καλύτερο αύριο. Πρέπει να δώσουμε ό,τι καλύτερο για να ξεκολλήσει ο τόπος από αυτό το τέλμα που μας έχουν φέρει. Γίνομαι και εγώ λοιπόν συνεπιβάτης στο όνειρο του Κ. Κώστα Λυρου ώστε να βάλω το λιθαράκι μου για την πραγματοποίηση του!

Σπυριδούλα Ντάνου

Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την στήριξη μου στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Υποψηφίου Δημάρχου κ. Κώστα Λύρου.
H απόφαση μου αυτή στηρίζεται στην αναγκαιότητα για εγρήγορση και συμμετοχή κάθε υγιούς δύναμης, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του τόπου μας, που οδηγείται από το κακό στο χειρότερο.
Βασικό στοιχείο για την επιλογή μου αυτή είναι η ανιδιοτέλεια του κ. Κώστα Λύρου και η καθαρή πρόθεση του για προσφορά στον τόπο, που σε συνδυασμό με την πολύτιμη εμπειρία και γνώση, αποτελούν εγγύηση για μια επιτυχημένη αυτοδιοικητική θητεία.
Σπυριδούλα Ντάνου-Παπαδημητροπούλου
Ιδιωτική Υπάλληλος

Δημοσθένης Τσόλας

Ως  ενεργός άνθρωπος, πιστεύω πως είναι αναγκαίο να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί το κοινό καλό. H ανάγκη αυτή γίνεται επιτακτική μάλιστα όταν πρόκειται για την αναβάθμιση του τόπου στον οποίο ζούμε και την βελτίωση της καθημερινότητας μας.
Mε γνώμονα τα παραπάνω αποφάσισα να συμπορευθώ με τον Yποψήφιο Δήμαρχο Iεράς Πόλεως Mεσολογγίου, Kώστα Λύρο, ο οποίος έχει  αποδείξει την αγάπη του για τον τόπο μας και έχει συμβάλλει διαχρονικά στην εξωστρέφεια του.
Eύχομαι και πιστεύω ότι μαζί θα καταφέρουμε την Δημιουργική Ανατροπή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Άγγελος Καλλίνικος

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Η μόνη λύση για να βγούμε από το αδιέξοδο είναι να δώσουμε στον δήμο μας εξωστρέφια και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις με καινοτόμες ιδέες πάνω στις νέες τεχνολογίες.

Άγγελος Καλλίνικος

Βασιλική Καρατζογιάννη

Αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή στηρίζοντας τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Λύρο.
Έχοντας τους προβληματισμούς μου ως νέος άνθρωπος και θέλοντας να δώσω το στίγμα της γενιάς μου, θα προσπαθήσω με σκοπό να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο τόπο για όλους.
Βασιλική Καρατζογιάννη
Κοινωνιολόγος

Νικόλαος Βασιλείου Κούτρας

Μετά από περίσκεψη και έντονο προβληματισμό, αλλά έχοντας πάντα κατά νου την πολιτική θέση, ότι οι πολίτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αναλαμβάνουν τις ευθύνες για την Διοίκηση του τόπου τους και όχι από την ασφάλεια του καναπέ τους να «πετροβολούν», για τα κακώς κείμενα ή και για αυτά που δεν γίνονται.
Αλλά με θάρρος και αίσθημα ευθύνης να παίρνουν θέση και με συμμετοχική Δημοκρατία και Διαφάνεια να αποφασίζουν οι ίδιοι για τον τόπο τους. Για την λύση των όποιων προβλημάτων του ή και την ανάπτυξή του.
Με αυτές τις πολιτικές θέσεις Αποφάσισα να έχω συμμετοχή στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές θέτοντας υποψηφιότητα στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας του Νεοχωρίου με τον συνδυασμό του ΚΩΣΤΑ ΛΥΡΟΥ.
-Αφού έχουμε την ίδια πολιτική φιλοσοφία και απόψεις: Τόσο στην συμμετοχή όλων των πολιτών και κυρίως των Νέων για τα Δημοτικά Δρώμενα. Όσο και στην Συμμετοχική Δημοκρατία και Διαφάνεια, για αποφάσεις που αφορούν στον Δήμο μας.
-Αφού έχουμε τις ίδιες θέσεις: Για τον ρόλο που πρέπει να παίξει ο Δήμος όσο αφορά στην ισόρροπη ανάπτυξη όλων των Δημοτικών και Κοινοτικών Διαμερισμάτων. Τόσο στην Παραχελλώια, όσο και στην Παρευοίνια περιοχή, για την σωστή ανάπτυξη του και την σωστή λειτουργία των κοινωνιών τους.
-Αφού έχουμε τις ίδιες απόψεις: Για την Αξιοποίηση των Συγκριτικών Πλεονεκτημάτων του Δήμου μας, από την προνομιακή θέση που βρίσκεται : ζεύξη Ρίου-Αντιρρίου, την ιόνια οδό, την Εγνατία οδό, την εγγύτητα στα ιόνια νησιά. Αλλά και τον πρωτογενή πλούτο από τις εύφορες Πεδιάδες του, από τον πλούτο της Λιμνοθάλασσας του, την Ιστορία του, τον Πολιτισμό του, την Οικολογία του και κυρίως τους Ανθρώπους του…
Ώστε με την σωστή Αξιοποίηση και τον σωστό Προγραμματισμό όλων των παραπάνω Δεδομένων, να βγάλουμε τον Δήμο μας από τη εσωστρέφεια του και να τον οδηγήσουμε στην Οικονομική την Κοινωνική την Πολιτιστική και Οικολογική Ανάπτυξη του προς όφελος όλων των Δημοτών του.
 
 
Με Τιμή και Απόλυτο Σεβασμό προς τον λαό του Δήμου μας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΟΥΤΡΑΣ
Υποψήφιος Τ.Σ Κοινότητας Νεοχωρίου

© 2023 Δημιουργική Ανατροπή - Δημοτικές Εκλογές 2019 - Δήμος Ι.Π.Μεσολογγίου. All Rights Reserved.