• +30 26310 55400
  • + 30 6973 333 330
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Υποψήφιοι Συνδυασμού στην Δημοτική Κοινότητα Μεσολογγίου

 

Λάμπρος Λιάπης

Είμαι δημότης της Ι.Π.Μεσολογγίου, μιας ταλαιπωρημένης αλλά παγκόσμιας πόλης. Με προσκάλεσε ο Κώστας Λύρος να συνδράμω στην προσπάθεια για να πάμε αυτή την πόλη ένα βήμα πιο μπροστά. Τον ευχαριστώ για το κάλεσμα και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Είναι η πρώτη μου απόπειρα ανάμιξης στα ''κοινά''. Δεν μιλάω πολιτικά. Μιλάω ανθρώπινα. Εγώ υποσχέσεις δεν δίνω. Από όλα τα ''θα'' του κόσμου, επέλεξα μόνο τούτο. Θα προσπαθήσω.
Λάμπρος Λιάπης Νοσηλευτής Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Ορέστης Ιλαρίδης

Ξεκινάμε την προσπάθεια μας για ενεργό συμμετοχή στην αυτοδιοίκηση του τόπου μας στο πλευρό του καταλληλότερου, κατά τη γνώμη μας υποψηφίου δημάρχου , του Κώστα Λύρου.

Ως καινούριοι στα κοινά, αλλά με ζήλο και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας δηλώνουμε εμπνευσμένοι και προσηλωμένοι στο όραμα του Κώστα Λύρου για ένα Δήμο που θα αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα του τόπου μας και θα δώσει ελπίδα , προοπτική ανάπτυξης και ίσες ευκαιρίες στους νέους μας.

Χρήστος Γραβάνης

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κώστα Λύρου, Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, με ενέπνευσε να τον ακολουθήσω στον αγώνα του για το καλό του τόπου μας.
Δηλώνω παρόν και θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του.
Χρήστος Γραβάνης, Καθηγητής Μουσικής

Γρηγορία Ντρέλια

Με την θετική αύρα του Κώστα Λύρου και την διάθεση του για πράξεις και δείχνοντας μου πόσο πολύ αγαπάει τον τόπο μας, καθώς είναι άνθρωπος της προσφοράς, θέλω να γίνω και εγώ κομμάτι αυτού του γνήσιου αγώνα για την αυτοδιοίκηση του Δήμου μας.
Δηλώνω, λοιπόν, υποψήφια στο συνδυασμό του, προσφέροντας την δική μου δύναμη και τις δικές μου γνώσεις!
Γρηγορία Ντρέλια πτυχιούχος Πληροφορικής, Ιδιωτική Υπάλληλος

Ντίνα Σούγια-Βελτσίστα

Σε μια δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας, αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά.
Να δηλώσουμε “παρούσες” στα κοινά, και να προσφέρουμε από την πλευρά μας στην κοινή προσπάθεια.
Έτσι ώστε, ο Δήμος στον οποίο μεγαλώσαμε, ζούμε και αγαπάμε, να αφήσει πίσω του τα προβλήματα του χθες.
Να δουλέψουμε για να μπει σε τάξη.
Ο Δήμος είναι το σπίτι μας, η οικογένειά μας.
Και φυσικά, το μέλλον των παιδιών μας.
Μαζί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Λύρο, για να γυρίσει ο τόπος μας σελίδα.

Κωνσταντίνα Σούγια-Βελτσίστα

Γιώργος Καραδήμας

Ως νέος άνθρωπος, που γεννήθηκα εργάζομαι και ζω με την οικογένεια μου σε τούτο τον ευλογημένο και ιερό τόπο, το Μεσολόγγι, ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του κ. Κώστα Λύρου όσον αφορά την διεκδίκηση της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Το καθαρό βλέμμα, η εμπειρία και η γνώση ενός κοινωνικά ευαίσθητου ανθρώπου με ειλικρινή διάθεση να προσφέρει μαζί με την ταύτιση των απόψεών μας και τον κοινό μας σκοπό για ένα καλύτερο Μεσολόγγι, δίνοντας λύσεις στα καθημερινά προβλήματα και επενδύοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους, με παρότρυναν σε αυτή μου την επιλογή. Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν με αισιοδοξία τον ανιδιοτελή αγώνα μας, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε την έξοδο από την εσωστρέφεια και την μιζέρια.

Εμείς και τα παιδιά μας δικαιούμαστε να ζήσουμε σε ένα καλύτερο Μεσολόγγι!

Μιχαλίνα (Λίνα) Δημητρίου

Με μεγάλη μου χαρά δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου του Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, κ.Κώστα Λύρου.
Ως νέος άνθρωπος,  που γεννήθηκα μεγάλωσα και ζω στο Μεσολόγγι και ως ενεργός πολίτης αυτής της πόλης αποφάσισα να συμμετέχω στην προσπάθεια ανάδειξης της πόλης μου και να στηρίξω την προσπάθεια του υποψηφίου  κ. Κώστα Λύρου στο να διεκδικήσουμε το δήμο μας με καθαρότητα και αξιοπρέπεια.

Μιχαλίνα (Λίνα) Δημητρίου
Απόφοιτος του Γαλλόφωνου Πανεπιστημίου CFES στο τμήμα της Οικονομικής και Κοινωνικής Διαχείρισης

Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος

Όλα τα χρόνια ως επαγγελματίας αθλητής επέλεγα πάντα ομάδες ως που είχαν πάντα ψηλά τα ιδανικά και τις αξίες του αθλητικού ιδεώδες , με όραμα και όρεξη για δουλειά. Όλα αυτά συντέλεσαν ώστε και στις δημοτικές εκλογές το Μάιο του 2019 να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου. Το όραμα , η ηθική, η ικανότητα και η όρεξη για δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνονται στον κ.Κώστα Λύρο αλλά και στον συνδυασμό του που λειτουργεί σαν ομάδα με σκοπό να Δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο.

Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, Επαγγελματίας Παίκτης Ομάδας Μπάσκετ Χαρίλαου Τρικούπη, Προπονητής Ομάδας Μπάσκετ U21 Χαρίλαου Τρικούπη

Αναστασία Σερετάκη - Μπισδέκη

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Θέλοντας να βοηθήσω για να μπουν οι βάσεις ώστε να μπορέσει ο τόπος μας να προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά, επιλέγω την Δημιουργική Ανατροπή και τον κ. Κωστα Λυρο, γνωρίζοντας ότι είναι ένας άξιος, με γνώση και ικανός άνθρωπος για τον τόπο μας.
Αναστασία Σερετάκη-Μπισδέκη,
Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου,
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Γεωργία Ζαφειροπούλου

Ως νέος άνθρωπος, που προβληματίζομαι ιδιαίτερα γύρω από τα ήθη και τις αξίες αλλά και την προοπτική που διαγράφεται για τον τόπο μου και μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συμπορευτώ με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Κώστα Λύρο στο συνδυασμό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ".

Γεωργία Ζαφειροπούλου
Απόφοιτη Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά,
Msc Μάρκετινγκ, Alba Graduate Business School, Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος

Μιχάλης Πλαστήρας

Γνωρίζοντας τα προβλήματα του τόπου μας και με καθαρή συνείδηση, η μόνη λύση που υπάρχει είναι στο πρόσωπο του Κώστα Λύρου. Δηλώνω λοιπόν,  την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό ‘’Δημιουργική Ανατροπή’’  του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο.

Μιχάλης Πλαστήρας, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ευθύμιος Δενδρινός

Γέννημα θρέμμα Μεσολογγίτης δεν θα μπορούσα να λείπω από την κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας ζητώντας σας να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις επερχόμενες εκλογές της 26 Μαΐου.
Δεν είμαι ευχαριστημένος από την πορεία της πόλης μου και όντας μαχητής της ζωής δηλώνω παρών στο κάλεσμα του κ. Λυρου για επανεκκίνηση του Δήμου μας. Είμαστε γνώριμοι μεταξύ μας και σας διαβεβαιώνω ότι θα πράξω τα δέοντα ώστε να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανόρθωση της πόλης μας.
Καλώ τους φίλους μου συνδημότες να σταθούν έμπρακτα αρωγοί στην προσπάθεια τη δίκη μου και του επόμενου Δημάρχου κ. Κώστα Λυρο. Για ένα Δήμο που θα κυριαρχεί η αξιοκρατία, το δίκαιο και η αξιοπρέπεια.

Ευθύμιος Δενδρινός
Ελεύθερος Επαγγελματίας

© 2023 Δημιουργική Ανατροπή - Δημοτικές Εκλογές 2019 - Δήμος Ι.Π.Μεσολογγίου. All Rights Reserved.