• +30 26310 55400
  • + 30 6973 333 330
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Υποψήφιοι Συνδυασμού στην Δημοτική Ενότητα Οινιάδων

 

Κώστας Κότσαλος

Θα ήθελα με τη δήλωση μου αυτή να εκφράσω δημόσια την στήριξη μου και την συστράτευση μου στην προσπάθεια του κ. Κώστα Λύρου και της όμαδας του για την διεκδίκηση της δημοτικής αρχής στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον τόπο μας.
H απόφαση μου αυτή στηρίζεται στην ταυτότητα των απόψεων μας σε ότι αφορα την αναγκαιότητα για εγρήγορση και συμμετοχή καθε υγιούς δύναμης, προκειμένου να αλλάξουμε το ρου των εξελίξεων στον τόπο μας, που μας οδηγεί από το κακό στο χειρότερο.
Καθοριστικό στοιχείο για την συστράτευση μου αυτή είναι η πίστη μου στην ανιδιοτέλεια των προθέσεων του Κώστα Λύρου, η καθαρή πρόθεση του για προσφορά στον τόπο, που σε συνδυασμό με την πολύτιμη εμπειρία και γνώση, αποτελούν εγγύηση για μια χρηστή και επιτυχημένη αυτοδιοικητική θητεία.

Αποστόλης Καλέσης

H αποχή  από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του συνδυασμού  «Συνεργασία  πολιτών», του οποίου υπήρξα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Οινιαδών και η αποχώρηση του επικεφαλής Νίκου Μουρκούση , τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, που έδειξε στο πρόσωπό μου, δημιούργησαν νέα πολιτικά δεδομένα για την περαιτέρω πορεία μου.

Η αρχική μου σκέψη ήταν αν αξίζει να συνεχίσω να λειτουργώ  σε ένα παθογενές    πολιτικό περιβάλλον  με  αποκλειστική  ευθύνη της παρούσας δημοτικής αρχής.

Ο προβληματισμός αυτό θέριεψε μέσα μου, έγινε δύναμη και καθήκον για να συνεχίσω τον αγώνα πιστός σε αρχές και αξίες για την οικογένειά μου, για όλους τους αταλάντευτους και έντιμους συναγωνιστές μου για όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα συμμετάσχω στον συνδυασμό νίκης του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Λύρου.

Πιστεύω, ότι στην παρούσα περίσταση, έχει τα εχέγγυα που θα του επιτρέψουν να βγάλει από την παρακμή τον δήμο  Ι.Π. Μεσολογγίου και να τον οδηγήσει στην επόμενη μέρα.

Αποστόλης Καλέσης Απόφοιτος Πολιτικής Επιστήμης Πάντειου Πανεπιστημίου

Νώντας Πανάς

Αγαπητοί συνδημότες,
μετά από τριαντακονταετή ενεργό πολιτική δράση τόσο στον συνδικαλισμό όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση αποφάσισα να μετέχω στις επερχόμενες εκλογές.
Έχοντας πολλά ψυχικά αποθέματα και διάθεση προσφοράς για τον τόπο που γεννήθηκα , μεγάλωσα και εργάζομαι ως εκπαιδευτικός θέλω να δώσω για μια ακόμη φορά το παρόν. Γνωρίζω τα προβλήματα της περιοχής μου και γενικότερα του διευρυμένου δήμου της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και θεωρώ πως χρήζουν της δέουσας προσοχής , σοβαρότητας και υπευθυνότητας. Κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του κυρίου Κώστα Λύρου, γιατί έχω πίστη στο ήθος του, στον ακέραιο χαρακτήρα του και στη δίψα του για προσφορά. Θέλω να στηρίξω το όραμά του και να συνδράμω τον αγώνα του αποβλέποντας στην πρόοδο και αναβάθμιση του τόπου μας.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

Δημήτρης Κονδύλης

Γεννήθηκα στην επαρχία των Οινιαδών και μεγάλωσα με το πρότυπο ότι πρέπει στην κοινωνία που ζούμε να είμαστε ωφέλιμοι και να υπηρετούμε τις αξίες μας και το κοινό καλό.
Στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Λύρου να ασχοληθώ μαζί του ενεργά με τα κοινά του τόπου μας , βρήκα την ευκαιρία να λάβω μέρος σε μια συλλογική προσπάθεια που πάνω απ΄ όλα εμπιστεύομαι ως αληθινή και άξια να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν.
Θα είμαι υποψήφιος στο συνδυασμό του Κώστα Λύρου και πιστεύω ότι τελικά θα καταφέρουμε να αλλάξουμε σελίδα στο τόπο μας.
Δημήτρης Κονδύλης του Ιωάννη Ηλεκτρολόγος Μηχανικών ΤΕ

Δημήτρης Κοκοτός

Το 2014 οι πολίτες του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με τίμησαν και με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο στο πλάι του Πάνου Παπαδόπουλου.
Αυτά τα 4 και κάτι χρόνια δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας για το καλό όλων των πολιτών, απέναντι σε μια δημοτική αρχή που ξέμεινε από ιδέες και όραμα. Η τακτοποίηση των δικών τους παιδιών, των ανθρώπων που εκμεταλλεύτηκαν το δημοτικό χρήμα προς δικό τους όφελος και οι διώξεις δημοτικών συμβούλων που έχουν διαφορετική άποψη από αυτήν την δημοτική αρχή πρέπει να λάβει τέλος.
Η "Δημιουργική Ανατροπή" με Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου τον Κώστα Λύρο αλλά και η ποιότητα των ανθρώπων που έχουν βρεθεί διπλά του, μου έδωσαν το δικαίωμα να πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε έναν πρότυπο και καινοτόμο δήμο που θα δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες.
Σας ζητώ να στηρίξετε το όραμα μας για ένα καλύτερο μέλλον για τους δημότες και τον τόπο μας.
Δημήτρης Κοκοτός

 

 

Μέμη Γούργαρη

Με γνώμωνα το κοινό καλό και τη διάθεση μου για ανιδιοτελή προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση, αποφάσισα να συνταχθώ εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ για το δήμο της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Λύρου.
Η χρόνια διαπροσωπική και οικογενειακή μας σχέση, το προσωπικό του ήθος και η εντιμότητά του αποτελούν για μένα το κύριο κριτήριο για να συμπορευτώ μαζί του.
Εχοντας εκλεγεί στο Τοπικό Συμβούλιο Νεοχωρίου,  καθ΄οσον ο κόσμος με τίμησε και ήδη διατελώ Σύμβουλος, αισθάνομαι ότι θα πρέπει και στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να αξιοποιήσω και να προσφέρω την ενέργεια και τη δύναμή μου για το καλό του τόπου.
Με εκτίμηση και σεβασμό .
Μέμη Γούργαρη -Θεοδωράκη

Δημήτρης Ράπτης

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Κώστα Λύρου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή».
Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το υφιστάμενο αυτοδιοικητικό αποτύπωμα στον δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου μόνο θετικό πρόσημο δεν διαθέτει. Ο δήμος μας έχει έλλειψη αναπτυξιακής πνοής τόσο κεντρικά όσο και στα τοπικά διαμερίσματα, τα οποία στενάζουν κάτω από την απουσία βασικών υποδομών, χωρίς έργα που να διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών του δήμου μας και να μας επιτρέπουν να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον.
Η συμπόρευση μου με τον Κώστα Λύρο, έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει στην πράξη την αγάπη του για το δήμο μας και είναι απόλυτα προσηλωμένος στο συμφέρον τον δημοτών είναι μονόδρομος.
Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του συστρατεύομαι μαζί του για να υπερασπιστώ και να στηρίξω και εγώ, με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα των συνδημοτών μου, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση τους και δεσμευόμενος ότι θα εργαστώ σκληρά, πάντα με εντιμότητα, σεβασμό και αξιοπρέπεια, για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των συνδημοτών μας και να ξαναδώσουμε στον δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου την δυναμική για το μέλλον που του αξίζει.
Ένα μέλλον που πρέπει να περιλαμβάνει ουσιαστικές και βιώσιμες προτάσεις βελτίωσης και καλυτέρευσης του και όχι απλά διαχειριστικές λύσεις. Ένα μέλλον που να ανήκει σε όλους τους δημότες και όχι σε λίγους και αρεστούς.
Τιμώντας την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου ο Κώστας Λύρος, αποδέχομαι την πρόσκλησή του και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ για το μέλλον του δήμου μας, το δικό μας και της γενιάς μας.

Δημήτρης Ράπτης
Απόφοιτος Γεωπονικής Σχολής ΑΠΘ

Παναγιώτα Μαζαράκη – Μεταξούλη

Με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στα παιδιά μας δεσμευόμαστε να δουλέψουμε για τον Δήμο μας, τον τόπο μας, τα χωριά μας!
Θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό Δημιουργικη Ανατροπή του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
 
Παναγιώτα Μαζαράκη – Μεταξούλη, Επιχειρηματίας - Κατοχή

© 2023 Δημιουργική Ανατροπή - Δημοτικές Εκλογές 2019 - Δήμος Ι.Π.Μεσολογγίου. All Rights Reserved.