• +30 26310 55400
  • + 30 6973 333 330
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Υποψήφιοι Συνδυασμού στην Δημοτική Ενότητα Μεσολογγίου

 

Γιάννης Τσώλος

Mε βαριά την αίσθηση της ευθύνης που μου αναλογεί για την πολύ δύσκολη θέση που βρίσκεται ο τόπος μας, κρίνω ότι κάθε υγιής σκέψη και κάθε ενεργό κύτταρο της κοινωνίας μας πρέπει να εργαστεί για την ανασυγκρότηση του Δήμου μας. Με αυτές τις σκέψεις δεν θα μπορούσα παρά από την πρώτη στιγμή να αποδεχτώ την πρόταση και να συστρατευθώ με την κίνηση του Κώστα Λύρου για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές. Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα του Κώστα Λύρου είναι η μόνη ουσιαστική πρόταση για την διαχείριση του Δήμου μας, πέραν και έξω από κάθε σκοπιμότητα πολιτικού "παραγοντισμού".Πρόκειται για μια καθαρή πρόταση, από έναν άνθρωπο έμπειρο, αποδεδειγμένα αποτελεσματικό, ανιδιοτελή, προερχόμενο από τις παραγωγικές τάξεις της κοινωνίας μας, άνθρωπο που ξέρει να συνθέτει και όχι να διαιρεί και με μεγάλη και ειλικρινή διάθεση προσφοράς στα κοινά. Επειδή ακριβώς κι εγώ βρίσκομαι σε απόλυτη ταύτιση με αυτές τις αρχές, δηλώνω παρών και ενεργός στο προεκλογικό αγώνα, με στόχο ένα καλύτερο Μεσολόγγι και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.

Μιχάλης Κωνσταντακόπουλος

Ως ενεργός πολίτης, ως άνθρωπος που ζει τον παλμό, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και παλεύει για το σήμερα και το αύριο αισθάνομαι την ανάγκη να βοηθήσω, αφιερώνοντας χρόνο και ενέργεια έτσι ώστε αυτός ο ευλογημένος τόπος που ζούμε να ανακάμψει.
Έτσι ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Κώστα Λύρου για την διεκδίκηση της δημοτικής αρχής. Καθοριστικό κριτήριο υπήρξε η εμπιστοσύνη μου στην διαχρονική διάθεση του για προσφορά, στην εμπειρία και γνώση που έχει αποκομίσει από την δραστηριότητα του ως επιτυχημένος επιχειρηματίας, αλλά και την διαρκή ενασχόλησή του με τα κοινά.

Παναγιώτης Μυλωνάς

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α' βαθμού είναι μια μεγάλη πρόκληση κι ένας δρόμος δύσκολος! Γίνεται δε ακόμη μεγαλύτερη η πρόκληση καθώς πρόκειται για το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με την τόσο βαριά ιστορική, πολιτική και πολιτιστική παρακαταθήκη! Αποφάσισα ωστόσο με καθαρή κρίση, συναίσθηση ευθύνης και επίγνωση των δυσκολιών να συμβαδίσω την πορεία αυτή με τον συμπολίτη μας Κώστα Λύρο, επειδή τον θεωρώ ως τον καταλληλότερο για την ιδιαίτερα τιμητική θέση του πρώτου πολίτη στον τόπο μας, εκείνη του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου! Η πολύπλευρη δράση του ως ενεργού πολίτη , η κοινωνική προσφορά και η εργατικότητα του αποτελούν εχέγγυα διαχειριστικής επάρκειας για την άσκηση των απαιτητικών καθηκόντων της Δημοτικής αρχής. Στη μάχη των εκλογών του Μαΐου,συνδημότισσες και συνδημότες, ευελπιστώ πως η νικηφόρα για την προσπάθεια του Κώστα Λύρου έκβαση, με τη δύναμη της δικής σας ψήφου, θα διασφαλίσει μια πολύ πιο αξιοβίωτη καθημερινότητα και μια πολύ δυναμικότερη αναπτυξιακή προοπτική για το Μεσολόγγι της καρδιάς μας!

Πάνος Αντωνόπουλος

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Αντωνόπουλος Παναγιώτης Διοικητικός Υπάλληλος του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος τοπικού Διαμερίσματος Αγίου Θωμά Μεσολογγίου δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Κώστα Λύρου.

Θεωρώ ότι ο Κώστας Λύρος είναι ένας άνθρωπος από αυτούς που μπορείς να τους κοιτάξεις στα μάτια και αποτελεί εγγύηση για την επόμενη μέρα στο Δήμο μας. Ελπίζω σε μια προεκλογική περίοδο με ηρεμία όπου όλες οι παρατάξεις θα κάνουν προτάσεις για το καλό της περιοχής μας.

Αντωνόπουλος Παναγιώτης

Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Σπύρος Διαμαντόπουλος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Πριν από πέντε χρόνια θέσαμε τους εαυτούς μας στην υπηρεσία της πόλης και την κρίση σας. Μας τιμήσατε με την ψήφο σας δίνοντάς μας το ρόλο του δημοτικού συμβούλου.
Εμείς με τη σειρά μας τιμήσαμε τη θέση αυτή. Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας γνώμονας και κινητήριος δύναμη υπήρξε το κοινό καλό και το συμφέρον του δήμου.Για όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν δημοσιευμένα σχόλια, παρεμβάσεις και έργα που προτάθηκαν ή και έγιναν για το καλό του Δήμου.
Πλέον, έχετε αποκτήσει άποψη για εμάς τόσο σε επίπεδο θέσεων όσο και για τη συνέπεια και συνέχεια που δείξαμε στα καθήκοντα που εσείς μας αναθέσατε. Γνωρίζετε την σπουδή με την οποία αγωνιστήκαμε τόσο από τις θέσεις ευθύνης που υπηρετήσαμε όσο και από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Πάντα με θέσεις αλλά και με γνώση του αντικειμένου. Πάντα με γόνιμο διάλογο και με κουλτούρα συνεργασίας.
Σήμερα παραδίδουμε τους εαυτούς μας εκ νέου στην κρίση σας έχοντας ως κριτήριο εκτός του βιογραφικού και τα πεπραγμένα μας.
Το πιο εύκολο θα ήταν να λιποψυχήσουμε και να μην λάβουμε μέρος στις εκλογές αφού ο νέος εκλογικός νόμος δεν δίνει καμμιά εγγύηση για τη διοίκηση των Δήμων στο μέλλον καθώς και για την εκλογή του καθενός στη θέση του Δημοτικού συμβούλου. Ένας εκλογικός νόμος που θα εξυπηρετούσε εν δυνάμει τις προσωπικές μας φιλοδοξίες εάν αποφασίζαμε να κατέλθουμε με δικό μας ανεξάρτητο συνδυασμό.Δε θα το κάνουμε.
Βάζουμε στο «ντουλάπι» την προσωπική μας φιλοδοξία προτάσσοντας το καλό του Δήμου.

Επιλέγουμε το Εμείς και όχι το Εγώ.

Σήμερα, ανακοινώνουμε την απόφασή μας να συμμετέχουμε ως συνεργαζόμενοι σε μια νεότευκτη δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Κώστα Λύρο.
Αισθανόμαστε ότι θα συμπορευτούμε με ένα «καθαρό» άνθρωπο, εργατικό, ακούραστο, που του αρέσει να δουλεύει επί σχεδίου και όχι με επιπόλαιη και συγκεντρωτική στρατηγική. Ο όρος συνεργαζόμενοι είναι επιλογή μας για ένα και μόνο λόγο. Δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να δεσμεύσουμε την παράταξη με τις δικές μας θέσεις και τα πεπραγμένα όλων των ετών. Ο προγραμματικός λόγος που θα προκύψει ως τις εκλογές θα πρέπει και θα είναι αποτέλεσμα διαλόγου με όλα τα μέλη και φυσικά τον επικεφαλής του νέου συνδυασμού. Δημοκρατικά, συλλογικά ώστε να εκφραστούν όλες οι τάσεις και απόψεις και το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη μέρα. Η εποχή μας το επιτάσσει και η νομοθεσία μας οδηγεί μακριά από υπερ-συγκεντρωτικά μοντέλα σε συλλογικότητα και Δημοκρατία στη Διοίκηση και στον τρόπο λήψης των αποφάσεων.
Είναι η ώρα της συνεργασίας και της υπέρβασης του εγώ προτάσσοντας το εμείς ως κορωνίδα αντίληψης και κουλτούρας.

Είναι η ώρα της ευθύνης και όχι της προσωπικής φιλοδοξίας.

Δεν μας διακατέχει ίχνος ρεβανσισμού παρά μόνο ο έρωτας για την πόλη που ζούμε με τις οικογένειές μας. Αγαπάμε τούτο το αλωνάκι. Και αισθανόμαστε ρίγος απέναντι στο ιστορικό του μεγαλείο. Νιώθουμε την ιερή υποχρέωση να αγωνιστούμε για το Μεσολόγγι μας σε όλα τα επίπεδα.
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Χάθηκαν πολλά για το Μεσολόγγι. Βρισκόμαστε ίσως στη δυσκολότερη θέση ως πόλη τα τελευταία πενήντα χρόνια. Η Πορεία αυτή θεωρούμε ότι είναι αναστρέψιμη. Απαιτεί όμως ρήξη με το παρελθόν και χάραξη νέας στρατηγικής. Όχι με φρούδες υποσχέσεις αλλά με τομές. Με συμπαραστάτη την αλήθεια και την πλειοψηφία των δημοτών που αντιστέκονται σε πρακτικές μισαλλοδοξίας και ιδιοτελών προσωπικών συμφερόντων.
Αν πιστεύετε
• ότι είμαστε μέσα σε αυτούς που μπορούν να πάνε το δήμο μπροστά,
• ότι πρέπει να είμαστε παρόντες στο δημοτικό συμβούλιο,
• ότι μπορούμε να σας εκπροσωπήσουμε επάξια, υπεύθυνα και αποτελεσματικά,
σας ζητάμε να ακολουθήσετε την επιλογή μας και μαζί να διαμορφώσουμε το αύριο του τόπου μας.
Ευχόμαστε σε τούτη την προεκλογική περίοδο να ανθήσει ο γόνιμος διάλογος στοιχεία του οποίου θα είναι οι ρεαλιστικές θέσεις και οι προτάσεις για την πρόοδο του τόπου μας.

Ακούστε, συγκρίνετε και αποφασίστε για την πόλη μας.

Ντίνος Γιαννόπουλος
Σπύρος Διαμαντόπουλος
#ekloges 2019 #messolonghi

Σπύρος Βρέττας

''Στις επόμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισα ότι πρέπει να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά του τόπου μας.
Η κρίση μου μου λέει ότι ο Κώστας Λύρος ξεκινά έναν αγώνα ειλικρινή για το καλό του δήμου μας και μόνο, για το λόγο αυτό θα συμπαραταχθώ μαζί του.''

Γιώργος Λαγούδης

Επειδή τα προβλήματα στον τόπο μας είναι πολλά και επειδή βιώνουμε μια γενικότερη κρίση σε όλα τα επίπεδα ,είναι ανάγκη να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να λάβουμε μέρος σε ένα αγώνα ανατροπής της παρακμής.
Θα είμαι υποψήφιος στο συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Λυρό γιατί πιστεύω ότι είναι η μονή δημοτική κίνηση που μπορεί να εξασφαλίσει προϋποθέσεις δημιουργίας και ανάπτυξης .
Γιώργος Λαγούδης Υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ, Τομέας Μελετών

Ιωάννης Γυφτογιάννης

Πιστός στις αρχές και τις αξίες που με συνέπεια, ανιδιοτέλεια και σεμνότητα, ακολούθησα στην έως σήμερα πολιτική μου παρουσία, αντιλαμβάνομαι την πρόσκληση συμμετοχής μου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές από τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Λύρο, ως κάλεσμα ευθύνης. Με εμπειρία και βαθιά γνώση των αναγκών, με όρεξη για προσφορά για τον ιερό τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάστηκα και ζω
Δηλώνω Παρών και Συμπορεύομαι με τον Κώστα Λύρο, γιατί πιστεύω πως ενώνοντας δυνάμεις και ιδέες μπορούμε να δημιουργήσουμε! Επιθυμία μου, να γεφυρώσουμε την ιστορία µε την πρόοδο, την εξέλιξη με την πράξη. Να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αγωνιστούμε με ανθρωπιά και αφοσίωση για την καλύτερη ποιότητα ζωής του δήμου μας. Να πετύχουμε μια ουσιαστική επανεκκίνηση της πόλης που αγαπάμε!
Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, ας είναι λοιπόν το έναυσμα και η αφετηρία, για μια νέα, ευέλικτη, καταρτισμένη και δυναμική Δημοτική Αρχή, ισχυροποιώντας το νικηφόρο συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή».
Ιωάννης Γυφτογιάννης
Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου

Διονύσης Τσιρόγλου

Αγαπητοί συντοπίτες,
Ως ενεργός πολίτης, που ασχολείται με τα κοινά του τόπου μας και βιώνει την καθημερινότητα, αισθάνθηκα την ανάγκη να δηλώσω δημόσια την απόφαση μου να στηρίξω την πρωτοβουλία για διεκδίκηση της δημοτικής αρχής από τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου Κώστα Λύρο.
Έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε με όρους μέλλοντος για τον τόπο μας και όλοι μαζί να αναλογιστούμε πως θα οικοδομήσουμε την επόμενη μέρα στο Δήμο μας.
Τα τόσα χρόνια προσφοράς και εθελοντισμού μου έχουν διδάξει ότι μπορείς να τα καταφέρεις μόνο όταν είσαι απαλλαγμένος από την ικανοποίηση προσωπικών συμφερόντων και μόνο όταν σε διακατέχει το αίσθημα της αλληλεγγύης.
Για τον λόγο αυτό πιστεύω ότι ο Κώστας Λύρος είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει την δυνατότητα να κάνει την αρχή για την αλλαγή στον δήμο μας. Έίναι ένα καταξιωμένο άτομο, το οποίο έχει αποδείξει διαχρονικά, ότι ενδιαφέρεται για την πρόοδο, ενώ παράλληλα πιστεύει στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά υποστηρίζοντας έμπρακτα με όλες του τις δυνάμεις τέτοιου είδους δράσεις και προσπάθειες.

Στέφανος Ξηρός

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου στον  συνδυασμό  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Κώστα Λύρου, δίχως καμία άλλη προϋπόθεση , παρά μόνο να πετύχουμε,  ώστε να απομακρυνθούν τα κακώς κείμενα σε όλα τα επίπεδα και για να πάει ο τόπος μας μπροστά  για  τα παιδιά μας....

Νίκος Καραπάνος

Φίλες και φίλοι, με ανιδιοτέλεια, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς δεύτερες και υστερόβουλες σκέψεις συμπαρατάσσομαι με την παράταξη "Δημιουργική Ανατροπή" με Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου τον Κώστα Λύρο.
Τώρα είναι η ώρα να συγκροτηθεί το μέτωπο των κοινωνικών δυνάμεων που θα υπηρετήσει τον δήμο μας με όραμα και σχέδιο για το παρόν και το μέλλον, για τα παιδιά μας και τη νέα γενιά.
Η στενή κομματική προσέγγιση που θέλει τον δήμο μας ένα ακόμη πεδίο στείρας μικροπολιτικής αντιπαράθεσης έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Με αρχές την εντιμότητα, την ειλικρίνεια, την αλληλεγγύη, την συνεργασία και πάνω και πέρα από όλα τον σεβασμό στους πολίτες και το δημόσιο ήθος μπορούμε να προσφέρουμε προστιθεμένη αξία στον δήμο μας.
Καραπάνος Νίκος
Αστυνομικός  - τ. Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας,
τ. Γραμματέας Δ.Σ.Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων,
Μέλος Δ.Σ Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας και εκπαιδευτής ΕΛ.ΑΣ

Γιώργος Παλιούρας

 Με συσσωρευμένη εμπειρία πολλών ετών προσφοράς στα δημοτικά δρώμενα και στο διαμορφωμένο σκηνικό των Δημοτικών υποψηφιοτήτων στο Δήμο μας , ανακοινώνω υποψήφιος στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Λύρου. Έναν δημιουργικό, έντιμο άνθρωπο , επαγγελματία στο τόπο μας, που μόνο στόχο έχει να δουλέψει για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής στον Δήμο μας και να σταματήσει η κατρακύλα.

Γιώργος Παλιούρας

Φωτεινή Τσιλιμέκη

Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν στη δύναμη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αυτό γιατί μέσα από αυτή ασχολείσαι με πράγματα απτα, μετρήσιμα, χειροπιαστά. Οφείλεις να λειτουργείς πρακτικά, να μην μένεις σε θεωρίες και αφηρημένες έννοιες. Να ονειρεύεσαι το πως θες να είναι ο τόπος που ζεις και να το πραγματοποιείς να θέτεις τον πήχη όσο πιο ψηλά μπορείς και να διεκδικείς με ζήλο να τον ξεπεράσεις.
Θεωρώντας ότι η υποψηφιότητα του κ. Κώστα Λύρου για το αξίωμα του Δημάρχου αποτελεί μια ειλικρινή συμφωνία εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους Δημότες, αποδέχτηκα την πρόταση του για την ενεργή συμμετοχή μου στην προσπάθεια δημιουργίας ενός κοινού και ιδανικού τόπου να ζεις.
Καλή επιτυχία Κώστα Λύρο!

Φωτεινή Τσιλιμέκη Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός με εξιδίκευση στην επίβλεψη κατασκευής έργων ΑΠΕ.

Λιάνα Καραγιάννη

Φίλες και Φίλοι ,

O  συνδυασμός του συμπατριώτη μας Κώστα Λύρου αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη πρόταση για το δήμο μας. Είναι μια ελπιδοφόρα δύναμη, που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην ανάδειξη του δήμου μας με πόλο την οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη και δημιουργία για το καλό όλων μας.

Aποδέχθηκα την προσκλησή του να συμβάλλω στο όραμα του με τις δυνάμεις και την πολύχρονη εμπειρία και προσφορά μου στο χώρο της εκπαίδευσης, της άθλησης, της νεότητας και του πολιτισμού.

Πιστεύω, πως ο συνδυασμός μας χαρακτήρίζεται από ήθος, διάθεση για σκληρή εργασία και δημιουργία, διαφάνια και συλλογικότητα.

Σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στην προσπάθεια μου,  ώστε όλοι μαζί υπό την καθοδήγηση του Kώστα Λύρου να κάνουμε το δήμο μας αντάξιο των προσδοκιών και των οραμάτων μας.

Λιάνα Καραγιάννη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Περσεφόνη Μελαχρή

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μου στον επαγγελματικό χώρο της εστίασης  στην πόλη μας, μέσα από πολύ δουλειά, από την συναναστροφή μου με πολλούς ανθρώπους και έχοντας κάνει βήματα στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, έχω συγκεντρώσει εμπειρία και γνώσεις αρκετές για τα θέματα, που απασχολούν τον τόπο μας.
Πιστεύω ότι το κεφάλαιο των γνώσεων και εμπειριών  που ο καθένας μας συγκεντρώνει θα πρέπει να το αξιοποιεί όχι μόνο για την δική του πρόοδο, αλλά να το προσφέρει και στην κοινωνία.
Ως αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας  αλλά και ως άνθρωπος που ζω σε αυτόν τον τόπο και  δίνω εδώ τον καθημερινό μου αγώνα , θα ήθελα να δω  να πνέει άνεμος δημιουργίας και προόδου.
Να ξεκολλήσουμε,  να ξεφύγουμε από το τέλμα και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις στις πόλεις και στα χωριά μας για ζωή πιο ανθρώπινη, άνετη  και ενδιαφέρουσα.
Δίνω μεγάλη σημασία στην αμεσότητα με την κοινωνία, την ειλικρίνεια και την υπευθυνότητα και πάντα προσπαθώ να ακολουθώ αυτές τις αξίες.
Στις επόμενες  Δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφια με τον συγχωριανό μου Κώστα Λύρο και πιστεύω ότι ενώνοντας τις δημιουργικές μας δυνάμεις μόνο καλό θα κάνουμε στο τόπο!

Παναγιώτα Σαραγκανίδα - Καλημέρη

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, τόπος ιστορικός κι ευλογημένος!
ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, κοινός τόπος προσφοράς έντιμων ένθερμων συνιστωσών με στόχο την πρόοδο, την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια!
Ακράδαντα πιστεύω ότι η αξιοπρεπής άσκηση εξουσίας στην αυτοδιοίκηση μπορεί να αναδείξει το Μεσολόγγι που θα κάνει ξανά την έξοδό του στο μέλλον με προοπτική και δυναμισμό!
Με χαρά κι έχοντας πλήρη επίγνωση των ευθυνών αυτού του εγχειρήματος αποφάσισα ν΄αποδεχτώ την τιμητική πρόσκληση- πρόκληση του κ. Κώστα Λύρου προκειμένου να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Με σεβασμό
Παναγιώτα Σαραγκανίδα- Καλημέρη
Εκπαιδευτικός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης

Άγγελος Σταμάτης

Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με τον Συνδυασμό ‘Δημιουργική Ανατροπή’ του Κώστα Λύρου στις προσεχείς δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Όντας για πάνω από μια δεκαετία υπεύθυνος χοροδιδάσκαλος όχι μόνο σε συλλόγους της Ιεράς Πόλης, των Οινιαδών και του Αιτωλικού, αλλά και στο χορευτικό τμήμα του Πνευματικού κέντρου του Δήμου μας, έχω συζητήσει με πολλούς συνδημότες μου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις λύσεις που δεν έχουν ακόμα έρθει.  ‘Εχει έρθει η ώρα να προχωρήσει ο δήμος μας, να προοδεύσει. Η πλούσια ιστορία και η παράδοσή μας που χρόνια τώρα υπηρετώ και σέβομαι, επιβάλλεται να βγει από τα στενά όρια του Δήμου μας και της περιφέρειάς μας. Να διαδοθεί όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, κάνοντας την Πόλη μας σημαντικό τουριστικό προορισμό. Εγώ από την μεριά μου υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά με ανιδιοτέλεια και επιμονή για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμά μας.
 
Άγγελος Σταμάτης, Γυμναστής- Χοροδιδάσκαλος

Παρασκευή Πετρονικολού

Δηλώνω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψηφίου Δημάρχου Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Με αγάπη και όραμα για το Μεσολόγγι αποφάσισα να στηρίξω και να συμμετέχω στην ειλικρινή, ανιδιοτελή και δυναμική προσπάθεια του Κώστα Λύρου για δημιουργική ανατροπή και προοπτική ανάπτυξης.

Παρασκευή Πετρονικολού
Δικηγόρος

Ελένη Ιωάννου

Η νέα γενιά δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη στην προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί, για να "γυρίσει σελίδα" η περιοχή μας, το Αιτωλικό μας, ο Δήμος μας !Στον ωραίο αυτό αγώνα συντάσσομαι, με θέληση για ανιδιοτελή προσφορά στο πλευρό του άξιου, κατά τη γνώμη μου, να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας , του Κώστα Λύρου.
Ως νέος άνθρωπος, εμπνέομαι και μαζί πείθομαι, στην απόφαση - επιλογή μου, από την ακούραστη και ανιδιοτελή πρωτοβουλία του υποψήφιου και ελπίζω και εύχομαι αυριανού Δημάρχου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρου!

Άννα Γενάρη - Καπράλου

Με χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, κ.Κωστα Λυρου  να είμαι υποψήφια στο συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Γνωρίζοντας τον Κώστα καλά και από παλιά δεν θα μπορούσα παρά να συμπορευτώ στον αγώνα που ξεκίνησε, γιατί είμαι βέβαιη για την ανιδιοτέλεια των στόχων του, την καθαρότητα και αποτελεσματικότητα των λόγων και των έργων του με στόχο το καλό του τόπου μας.

Άννα Γενάρη Καπράλου
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ελένη Κοντονάσιου

Ως ενεργό κομμάτι της κοινωνίας, ως εργαζόμενη μητέρα, δηλώνω παρούσα μαζί με την ομάδα του κ. Κώστα Λύρου, και στον αγώνα του για την Δημιουργική Ανατροπή.
Ο τόπος πρέπει να γίνει καλύτερος, πρέπει να δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε εκείνες τις υποδομές που θα φέρουν την αισιοδοξία στα παιδιά μας.
Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο και θα συμπορευτώ μαζί του για να χτίσουμε το μέλλον της νέας γενιάς.

Ελένη Κοντονάσιου συζ. Κωνσταντίνου Κατσαγάνη
Υπεύθυνη Λογιστηρίου ΥΙΟΙ Μούρκα ΑΕ

Διονυσία (Σίσσυ) Μπίλα, Ιουλία Παναγιωτοπούλου

Με χαρά αποδεχόμαστε την πρόταση του Κώστα Λύρου, Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Η Διονυσία (Σίσσυ) Μπίλα για την τοπική ενότητα Μεσολογγίου και η Ιουλία Παναγιωτοπούλου για την τοπική ενότητα Αιτωλικού.
Είμαστε πρόθυμες να σταθούμε στο πλευρό του και να φανούμε αντάξιες στα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει ο Κώστας Λύρος και ο συνδυασμός του.
Ιουλία Παναγιωτοπούλου, Πτυχιούχος Αρχιτεκτονικής Τοπίου και
Διονυσία (Σίσσυ) Μπίλα, Πτυχιούχος Ιχθυολόγος-Ελεύθερος Επαγγελματίας

Νικόλαος Σπανός

Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές αποφάσισα να ταχθώ στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου, έναν άνθρωπο προερχόμενο από τον παραγωγικό τομέα, ικανό και άξιο να ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου μας.
Όλοι μαζί πρέπει να αγωνιστούμε ώστε να ανατρέψουμε τα κακώς κείμενα στον τόπο μας και για το λόγο αυτό θα είμαι κι εγώ υποψήφιος στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Νικόλαος Σπανός, Πρώην Διευθυντής Τραπέζης

© 2023 Δημιουργική Ανατροπή - Δημοτικές Εκλογές 2019 - Δήμος Ι.Π.Μεσολογγίου. All Rights Reserved.