• +30 26310 55400
  • + 30 6973 333 330
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Υποψήφιοι Συνδυασμού στην Δημοτική Ενότητα Αιτωλικού

 

Χρήστος Μαντέλος

Γνωρίζοντας τον Κώστα Λύρο από παιδί, εκτιμώντας την ειλικρίνεια, την ανιδιοτέλεια, την αποτελεσματικότητα, την διαχρονική κοινωνική του ευαισθησία και προσφορά, το αυτοδημιούργητο, την καθαρότητα του βλέμματος του, την ηθική του υπόσταση, τον διακαή  και μόνο ζήλο και πόθο του για προσφορά στα τοπικά δρώμενα και σαν εκλεκτό μέλος της μεγάλης Τρίτεκνης οικογένειας, αποδέχομαι την πρότασή του και συστρατεύομαι στην  απόφασή του για την διεκδίκηση του Δήμου Ι. Πόλεως Μεσολογγίου στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Με αίσθημα ευθύνης, γνώστης των πολλών προβλημάτων του ευρύτερου Δήμου μας και ανέκαθεν ενεργός στα κοινά δρώμενα, κατέρχομαι στον προεκλογικό στίβο, αφουγκραζόμενος τους συμπολίτες μας,  ευελπιστώντας με την εκλογή μας να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα, και να προωθήσουμε τον Δήμο μας σε καλύτερες μέρες.
Γι’ αυτό  ζητάμε την στήριξή σας στην σοβαρή και ειλικρινή αυτή πρότασή μας, γιατί ο τόπος μας και το αξίζει και το δικαιούται!! Θεωρώ δε την επιτυχία δεδομένη!!

Χρήστος Κ. Μαντέλος
Πρόεδρος Τριτέκνων Αιτωλικού & Περιχώρων

Χρήστος Μασαούτης

Στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Δήμο μας, θα στηρίξω ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος την εκλογή του Κώστα Λύρου ως νέου Δημάρχου στον τόπο μας! 
Καθώς για χρόνια δραστηριοποιούμαι στο χώρο του πρωτογενούς τομέα, γνωρίζοντας από κοντά την επαγγελματική διαδρομή, την πολύπλευρη και πολύτιμη προσφορά στα κοινά αλλά και τις ικανότητες του συμπατριώτη μου Κωστα Λύρου, είμαι σίγουρος ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή!
Θα εργαστώ στο πλευρό του, μαζί με το επιτελείο των άξιων συνεργατών του, υπό την δική του καθοδήγηση, για ένα καλύτερο αύριο στις πόλεις και τα χωριά μας.

Κώστας Αντωνόπουλος

Ως άνθρωπος που αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να τον δω να προοδεύει, έχοντας εργαστεί εδώ με την ιδιότητα μου ως γεωλόγος και έχοντας μάθει αυτόν το τόπο καλά, αισθάνομαι την ανάγκη τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου να τις προσφέρω για το ευρύτερο καλό.
Από την πρώτη στιγμή, ανταποκρίθηκα θετικά στην κίνηση του Κώστα Λύρου ως υποψήφιου δημάρχου της Ι.Π. Μεσολογγίου, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για μια κίνηση έξω από κάθε πολιτική σκοπιμότητα, από έναν έμπειρο, ανιδιοτελή άνθρωπο, με όρεξη να προσφέρει στον τόπο του. Θέλω να εργαστώ στο πλευρό του, στην προσπάθεια που κάνει, να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει. Πρέπει και μπορούμε, όταν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις γνώσεις μας, να αντιμετωπίσουμε δραστικά τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας. Χρειάζεται να μελετήσουμε και να υλοποιήσουμε έργα ουσιαστικά, με βάσεις και θεμέλια γερά, με προοπτική, με αποτέλεσμα και όχι να εξαντληθούμε σε έργα βιτρίνας, προς χάριν μόνον εντυπώσεων. Γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε το τόπο μας να ανακάμψει. Και θα το κάνουμε!
Κωνσταντίνος Ι. Αντωνόπουλος
Γεωλόγος - Γεωτεχνικός Σύμβουλος Ποιότητας Έργων Υποδομής

Γιώργος Σωτηρακόπουλος

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της Δημοκρατίας μας και, ειδικά σε συνθήκες κρίσης, οφείλουμε όλοι να την προστατεύσουμε και να την ενισχύσουμε προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας, χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς.
Χρέος μας είναι να αναζητήσουμε, να βρούμε, να στηρίξουμε και να δυναμώσουμε τους κατάλληλους υποψηφίους, που θα προτάξουν τις άμεσες και επείγουσες ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, θα παραμερίσουν κομματικές προτιμήσεις και πολιτικές διαφορές, και θα ενσωματώσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες τους στην ανάγκη να υπηρετηθεί το κοινό καλό.
Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι, σε πλείστες περιπτώσεις, στην Αυτοδιοίκηση βρίσκουν καταφύγιο όσοι αδυνατούν να εδραιωθούν στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ή, όσοι βλέπουν την Αυτοδιοίκηση ως εφαλτήριο για μια μεταγενέστερη πολιτική εξέλιξή τους.
Αυτή τη στρέβλωση πρέπει να αλλάξουμε. Οι επιλογές μας πρέπει να είναι αυτοδιοικητικές, με γνώμονα τα προβλήματα που χρονίζουν, και την επιτακτική αναγκαιότητα να τα αντιμετωπίσουμε πειστικά, με επάρκεια και αποτελεσματικά.
Στη σκιά και το περιθώριο της βαθιάς κρίσης των τελευταίων ετών, η Τοπική Αυτοδιοίκηση διαθέτει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα να πρωταγωνιστήσει στη διαρκή μάχη συνέπειας, ευθύνης, αρχών και αξιών, για να γυρίσει ο τόπος μας σελίδα.
Η σελίδα θα γυρίσει από τη γειτονιά μας. Από τον δήμο μας. Από τους δρόμους στους οποίους σεργιανίζουμε. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, αδιαπραγμάτευτη επιλογή την κοινωνική αλληλεγγύη και την προστασία εκείνων που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.
Επιλέγοντας άξιους αυτοδιοικητικούς. Χωρίς φθαρμένο παρελθόν και υστερόβουλες επιδιώξεις. Με όρεξη, πάθος και σχέδιο για να αλλάξουμε τον τόπο μας.
Mε την πίστη μου ριζωμένη σε αυτές τις αντιλήψεις, συστρατεύομαι, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Κώστα Λύρου για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές στο Δήμο μας.
Πιστεύω ειλικρινά ότι η υποψηφιότητα του αποτελεί την καλύτερη για τον τόπο μας επιλογή στους κρίσιμους καιρούς, που διανύουμε και ότι είναι η μόνη, η οποία μπορεί και θέλει να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματά μας, με αποτελεσματικότητα, διαφάνεια και καθαρότητα.

Δημήτρης Καρέτσος

"Η ενασχόληση με τα κοινά είναι δικαίωμα αλλά και υποχρέωση των ενεργών πολιτών."
Το Αιτωλικό, μία όμορφη πόλη με πολλές αναξιοποίητες δυνατότητες αλλά δυστυχώς και με πολλά προβλήματα, έχει ανάγκη μία νέα Δημοτική Αρχή που θα δημιουργήσει συνθήκες ανάπτυξης, προοπτικής και επίλυσης των παθογενειών του παρελθόντος.
Επίσης χρειάζεται άτομα ικανά, έντιμα, με γνώσεις και με διάθεση προσφοράς, χωρίς περιορισμούς από κομματικές πολιτικές ή προσωπικά συμφέροντα.
Θεωρώντας πως ανήκω σε αυτή την κατηγορία, με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Κώστα Λύρου να συμμετάσχω στον συνδυασμό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" και να συμπορευτώ μαζί του σε μία συλλογική προσπάθεια ανασυγκρότησης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου!
Δημήτριος Καρέτσος του Γεωργίου,

Γεωργία Κοντομήτσου

Ανακοινώνω τη στήριξή μου στον υποψήφιο δήμαρχο Ι. Π Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο κατερχόμενη ως υποψήφια με τον συνδυασμό του " Δημιουργική Ανατροπή ".
Εύχομαι καλή επιτυχία στο συνδυασμό. Δύναμή μας η ψήφος σας.

Κοντομήτσου Γεωργία του Ιωάννη
Βρεφονηπιοκόμος

Βασιλική Στέφου Ξεσφίγγη

Έχοντας μεγαλώσει στο Αιτωλικό και ζώντας τα παραγωγικά μου χρόνια στο τόπο μας γνωρίζω και βιώνω τα προβλήματα του και την αγωνία ειδικά των νέων ανθρώπων .
Εκείνο όμως που δεν γνώριζα ήταν το πως θα μπορούσα να βοηθήσω .
Και τι πιο άμεσο και ειλικρινές από το να δεχθώ την πρόταση του κ. Κώστα Λυρου ,να συμμετάσχω στον συνδυασμό του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές .
Ο σκοπός είναι ένας και δεν είναι άλλος από το να υπηρετήσουμε το συμφέρον του τόπου μας .
Δηλώνω την αμέριστη συμπαράσταση μου και θα είμαι υποψήφια στον συνδυασμό το Υποψήφιου Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Κώστα Λύρο.

Πηνελόπη Σαρδέλη

Το 2014 ζήτησα την ψήφο των συμπολιτών μου, οι οποίοι με τίμησαν δεόντως.
Το τελικό αποτέλεσμα όμως των εκλογών δεν μου έδωσε την δυνατότητα να πραγματοποιήσω τις δεσμεύσεις μου και να καταθέσω τις απόψεις μου.
Ευχόμουν όμως να λυθούν τα προβλήματα και να βελτιωθεί η καθημερινότητα μας με τον συνδυασμό , που επέλεξαν οι δημότες και να προοδεύσουμε...
Πέντε χρόνια μετά ,τα προβλήματα έχουν διογκωθεί , λύσεις δεν βρέθηκαν πουθενά και το Αιτωλικό , το Μεσολόγγι και οι Οινιάδες θυμίζουν εποχές πολλών ετών πίσω. Βασικα δημόσια αγαθά θεωρούνται πολυτέλεια. Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου απέχει λίγα  μέτρα από την Ιονία οδό και έτη φωτός από την εξέλιξη και την διεκδίκηση .Όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν...
Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του κ. Κώστα Λύρου.
Ενός ανθρώπου που γνωρίζω μέσα από κοινούς αγώνες στο παρελθόν και ενός ανθρώπου, που έχει δείξει δείγματα γραφής του χαρακτήρα και του ήθους του.
Εύχομαι να υπάρξει ένας τίμιος και καθαρός προεκλογικός αγώνας και οι πολίτες να  ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Σπύρος Βασιλείου

Η θητεία μου ως δημοτικός σύμβουλος είναι γνωστή σε όλους και ξεπερνά πολιτικές, ιδεολογικές και κομματικές αγκυλώσεις.
Υπηρέτησα ενεργά την τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς προσωπικές επιδιώξεις με γνώμονα πάντα το κοινωνικό συμφέρον.
Η επιδίωξή μου να παραμείνω ενεργός πολίτης και να στέκομαι ουσιαστικά και πρακτικά δίπλα στους δημότες και τα προβλήματά τους αποτελεί όχι μόνο άποψη και θέση αλλά επιτακτική ανάγκη.
Πιστεύω λοιπόν πως αρωγός σε αυτή την πολιτική μου πορεία και συνέχεια είναι η σύμπραξη μου με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Λύρο ένα πολιτικά καθαρό άνθρωπο.
Στόχος αυτής της συνεργασίας με αίσθηση του χρέους και  σεβασμό στον πολίτη   είναι η ενίσχυση της αξιοκρατίας και της διαφάνειας για την πρόοδο και την ανάπτυξη που δικαιούται ο δήμος μας.

Με εκτίμηση
Βασιλείου  Σπύρος

© 2023 Δημιουργική Ανατροπή - Δημοτικές Εκλογές 2019 - Δήμος Ι.Π.Μεσολογγίου. All Rights Reserved.