• +30 26310 55400
  • + 30 6973 333 330
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Υποψήφιοι Συνδυασμού

 

Ανδρέας Αναγνωστόπουλος

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Θα προσπαθήσω για τα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει ο τόπος μας., με πρωταρχικό στόχο να φέρουμε την ανάπτυξη που του αξίζει.

Αναγνωστόπουλος Ανδρέας,
Ιδιωτικός Υπάλληλος,
Απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου Μηχανολογίας.

Αγγελική Ανδρίτσου-Κούστα

Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Λύρου , έναν άνθρωπο που γνωρίζω και εμπιστεύομαι ότι θέλει και μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας .
Όλοι μαζί όταν δουλέψουμε μεθοδικά και με όρεξη θα δούμε πολλά ωραία πράγματα να αλλάζουν στις ζωές μας .
 
Αγγελική Ανδρίτσου-Κούστα, Πτυχιούχος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Κώστας Αντωνόπουλος

Ως άνθρωπος που αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να τον δω να προοδεύει, έχοντας εργαστεί εδώ με την ιδιότητα μου ως γεωλόγος και έχοντας μάθει αυτόν το τόπο καλά, αισθάνομαι την ανάγκη τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου να τις προσφέρω για το ευρύτερο καλό.
Από την πρώτη στιγμή, ανταποκρίθηκα θετικά στην κίνηση του Κώστα Λύρου ως υποψήφιου δημάρχου της Ι.Π. Μεσολογγίου, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για μια κίνηση έξω από κάθε πολιτική σκοπιμότητα, από έναν έμπειρο, ανιδιοτελή άνθρωπο, με όρεξη να προσφέρει στον τόπο του. Θέλω να εργαστώ στο πλευρό του, στην προσπάθεια που κάνει, να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει. Πρέπει και μπορούμε, όταν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις γνώσεις μας, να αντιμετωπίσουμε δραστικά τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας. Χρειάζεται να μελετήσουμε και να υλοποιήσουμε έργα ουσιαστικά, με βάσεις και θεμέλια γερά, με προοπτική, με αποτέλεσμα και όχι να εξαντληθούμε σε έργα βιτρίνας, προς χάριν μόνον εντυπώσεων. Γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε το τόπο μας να ανακάμψει. Και θα το κάνουμε!
Κωνσταντίνος Ι. Αντωνόπουλος
Γεωλόγος - Γεωτεχνικός Σύμβουλος Ποιότητας Έργων Υποδομής

Πάνος Αντωνόπουλος

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Αντωνόπουλος Παναγιώτης Διοικητικός Υπάλληλος του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος τοπικού Διαμερίσματος Αγίου Θωμά Μεσολογγίου δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Κώστα Λύρου.

Θεωρώ ότι ο Κώστας Λύρος είναι ένας άνθρωπος από αυτούς που μπορείς να τους κοιτάξεις στα μάτια και αποτελεί εγγύηση για την επόμενη μέρα στο Δήμο μας. Ελπίζω σε μια προεκλογική περίοδο με ηρεμία όπου όλες οι παρατάξεις θα κάνουν προτάσεις για το καλό της περιοχής μας.

Αντωνόπουλος Παναγιώτης

Θεόδωρος Βασιλείου

Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ  με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι.Π.Μεσολογγίου Κώστα Λύρο και θα προσπαθήσω  να βοηθήσω τον τόπο μου, όσο μπορώ ,δίπλα σε ένα έντιμο, έμπειρο και αυτοδημιούργητο άνθρωπο του τόπου μας.

Θεόδωρος Βασιλείου

Σπύρος Βασιλείου

Η θητεία μου ως δημοτικός σύμβουλος είναι γνωστή σε όλους και ξεπερνά πολιτικές, ιδεολογικές και κομματικές αγκυλώσεις.
Υπηρέτησα ενεργά την τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς προσωπικές επιδιώξεις με γνώμονα πάντα το κοινωνικό συμφέρον.
Η επιδίωξή μου να παραμείνω ενεργός πολίτης και να στέκομαι ουσιαστικά και πρακτικά δίπλα στους δημότες και τα προβλήματά τους αποτελεί όχι μόνο άποψη και θέση αλλά επιτακτική ανάγκη.
Πιστεύω λοιπόν πως αρωγός σε αυτή την πολιτική μου πορεία και συνέχεια είναι η σύμπραξη μου με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Λύρο ένα πολιτικά καθαρό άνθρωπο.
Στόχος αυτής της συνεργασίας με αίσθηση του χρέους και  σεβασμό στον πολίτη   είναι η ενίσχυση της αξιοκρατίας και της διαφάνειας για την πρόοδο και την ανάπτυξη που δικαιούται ο δήμος μας.

Με εκτίμηση
Βασιλείου  Σπύρος

Θανάσης Βαλτογιάννης

Θα είμαι στο πλευρό της τοπικής μας κοινωνίας δηλώνοντας την  υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" του Υποψήφιου Δημάρχου του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.

Θανάσης Βαλτογιάννης, Αγρότης.

Σπύρος Βρέττας

''Στις επόμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισα ότι πρέπει να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά του τόπου μας.
Η κρίση μου μου λέει ότι ο Κώστας Λύρος ξεκινά έναν αγώνα ειλικρινή για το καλό του δήμου μας και μόνο, για το λόγο αυτό θα συμπαραταχθώ μαζί του.''

Άννα Γενάρη - Καπράλου

Με χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, κ.Κωστα Λυρου  να είμαι υποψήφια στο συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Γνωρίζοντας τον Κώστα καλά και από παλιά δεν θα μπορούσα παρά να συμπορευτώ στον αγώνα που ξεκίνησε, γιατί είμαι βέβαιη για την ανιδιοτέλεια των στόχων του, την καθαρότητα και αποτελεσματικότητα των λόγων και των έργων του με στόχο το καλό του τόπου μας.

Άννα Γενάρη Καπράλου
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Σπύρος Διαμαντόπουλος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Πριν από πέντε χρόνια θέσαμε τους εαυτούς μας στην υπηρεσία της πόλης και την κρίση σας. Μας τιμήσατε με την ψήφο σας δίνοντάς μας το ρόλο του δημοτικού συμβούλου.
Εμείς με τη σειρά μας τιμήσαμε τη θέση αυτή. Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας γνώμονας και κινητήριος δύναμη υπήρξε το κοινό καλό και το συμφέρον του δήμου.Για όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν δημοσιευμένα σχόλια, παρεμβάσεις και έργα που προτάθηκαν ή και έγιναν για το καλό του Δήμου.
Πλέον, έχετε αποκτήσει άποψη για εμάς τόσο σε επίπεδο θέσεων όσο και για τη συνέπεια και συνέχεια που δείξαμε στα καθήκοντα που εσείς μας αναθέσατε. Γνωρίζετε την σπουδή με την οποία αγωνιστήκαμε τόσο από τις θέσεις ευθύνης που υπηρετήσαμε όσο και από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Πάντα με θέσεις αλλά και με γνώση του αντικειμένου. Πάντα με γόνιμο διάλογο και με κουλτούρα συνεργασίας.
Σήμερα παραδίδουμε τους εαυτούς μας εκ νέου στην κρίση σας έχοντας ως κριτήριο εκτός του βιογραφικού και τα πεπραγμένα μας.
Το πιο εύκολο θα ήταν να λιποψυχήσουμε και να μην λάβουμε μέρος στις εκλογές αφού ο νέος εκλογικός νόμος δεν δίνει καμμιά εγγύηση για τη διοίκηση των Δήμων στο μέλλον καθώς και για την εκλογή του καθενός στη θέση του Δημοτικού συμβούλου. Ένας εκλογικός νόμος που θα εξυπηρετούσε εν δυνάμει τις προσωπικές μας φιλοδοξίες εάν αποφασίζαμε να κατέλθουμε με δικό μας ανεξάρτητο συνδυασμό.Δε θα το κάνουμε.
Βάζουμε στο «ντουλάπι» την προσωπική μας φιλοδοξία προτάσσοντας το καλό του Δήμου.

Επιλέγουμε το Εμείς και όχι το Εγώ.

Σήμερα, ανακοινώνουμε την απόφασή μας να συμμετέχουμε ως συνεργαζόμενοι σε μια νεότευκτη δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Κώστα Λύρο.
Αισθανόμαστε ότι θα συμπορευτούμε με ένα «καθαρό» άνθρωπο, εργατικό, ακούραστο, που του αρέσει να δουλεύει επί σχεδίου και όχι με επιπόλαιη και συγκεντρωτική στρατηγική. Ο όρος συνεργαζόμενοι είναι επιλογή μας για ένα και μόνο λόγο. Δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να δεσμεύσουμε την παράταξη με τις δικές μας θέσεις και τα πεπραγμένα όλων των ετών. Ο προγραμματικός λόγος που θα προκύψει ως τις εκλογές θα πρέπει και θα είναι αποτέλεσμα διαλόγου με όλα τα μέλη και φυσικά τον επικεφαλής του νέου συνδυασμού. Δημοκρατικά, συλλογικά ώστε να εκφραστούν όλες οι τάσεις και απόψεις και το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη μέρα. Η εποχή μας το επιτάσσει και η νομοθεσία μας οδηγεί μακριά από υπερ-συγκεντρωτικά μοντέλα σε συλλογικότητα και Δημοκρατία στη Διοίκηση και στον τρόπο λήψης των αποφάσεων.
Είναι η ώρα της συνεργασίας και της υπέρβασης του εγώ προτάσσοντας το εμείς ως κορωνίδα αντίληψης και κουλτούρας.

Είναι η ώρα της ευθύνης και όχι της προσωπικής φιλοδοξίας.

Δεν μας διακατέχει ίχνος ρεβανσισμού παρά μόνο ο έρωτας για την πόλη που ζούμε με τις οικογένειές μας. Αγαπάμε τούτο το αλωνάκι. Και αισθανόμαστε ρίγος απέναντι στο ιστορικό του μεγαλείο. Νιώθουμε την ιερή υποχρέωση να αγωνιστούμε για το Μεσολόγγι μας σε όλα τα επίπεδα.
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Χάθηκαν πολλά για το Μεσολόγγι. Βρισκόμαστε ίσως στη δυσκολότερη θέση ως πόλη τα τελευταία πενήντα χρόνια. Η Πορεία αυτή θεωρούμε ότι είναι αναστρέψιμη. Απαιτεί όμως ρήξη με το παρελθόν και χάραξη νέας στρατηγικής. Όχι με φρούδες υποσχέσεις αλλά με τομές. Με συμπαραστάτη την αλήθεια και την πλειοψηφία των δημοτών που αντιστέκονται σε πρακτικές μισαλλοδοξίας και ιδιοτελών προσωπικών συμφερόντων.
Αν πιστεύετε
• ότι είμαστε μέσα σε αυτούς που μπορούν να πάνε το δήμο μπροστά,
• ότι πρέπει να είμαστε παρόντες στο δημοτικό συμβούλιο,
• ότι μπορούμε να σας εκπροσωπήσουμε επάξια, υπεύθυνα και αποτελεσματικά,
σας ζητάμε να ακολουθήσετε την επιλογή μας και μαζί να διαμορφώσουμε το αύριο του τόπου μας.
Ευχόμαστε σε τούτη την προεκλογική περίοδο να ανθήσει ο γόνιμος διάλογος στοιχεία του οποίου θα είναι οι ρεαλιστικές θέσεις και οι προτάσεις για την πρόοδο του τόπου μας.

Ακούστε, συγκρίνετε και αποφασίστε για την πόλη μας.

Ντίνος Γιαννόπουλος
Σπύρος Διαμαντόπουλος
#ekloges 2019 #messolonghi

Γιάννης Γκανιάτσος

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Λύρο .
Προχωρούμε δυνατά όλοι μαζί για να φέρουμε την πρόοδο και την αλλαγή στον τόπο μας .
 
Γιάννης Γκανιάτσος, Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Βασιλική Γκασούκα

Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ κοντά στον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρο.
Με πίστη στις καθαρές προθέσεις και στις ικανότητες του υποψηφίου Δημάρχου θα προσφέρω κι εγώ τις δυνάμεις μου στον αγώνα για το καλύτερο στον τόπο μας.

Βασιλική Γκασούκα συζ. Μάχα  Χρυσοβαλάντη,
Ιδιωτική Υπάλληλος Α

Μέμη Γούργαρη

Με γνώμωνα το κοινό καλό και τη διάθεση μου για ανιδιοτελή προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση, αποφάσισα να συνταχθώ εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ για το δήμο της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Λύρου.
Η χρόνια διαπροσωπική και οικογενειακή μας σχέση, το προσωπικό του ήθος και η εντιμότητά του αποτελούν για μένα το κύριο κριτήριο για να συμπορευτώ μαζί του.
Εχοντας εκλεγεί στο Τοπικό Συμβούλιο Νεοχωρίου,  καθ΄οσον ο κόσμος με τίμησε και ήδη διατελώ Σύμβουλος, αισθάνομαι ότι θα πρέπει και στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να αξιοποιήσω και να προσφέρω την ενέργεια και τη δύναμή μου για το καλό του τόπου.
Με εκτίμηση και σεβασμό .
Μέμη Γούργαρη -Θεοδωράκη

Χρήστος Γραβάνης

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κώστα Λύρου, Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, με ενέπνευσε να τον ακολουθήσω στον αγώνα του για το καλό του τόπου μας.
Δηλώνω παρόν και θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του.
Χρήστος Γραβάνης, Καθηγητής Μουσικής

Ιωάννης Γυφτογιάννης

Πιστός στις αρχές και τις αξίες που με συνέπεια, ανιδιοτέλεια και σεμνότητα, ακολούθησα στην έως σήμερα πολιτική μου παρουσία, αντιλαμβάνομαι την πρόσκληση συμμετοχής μου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές από τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Λύρο, ως κάλεσμα ευθύνης. Με εμπειρία και βαθιά γνώση των αναγκών, με όρεξη για προσφορά για τον ιερό τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάστηκα και ζω
Δηλώνω Παρών και Συμπορεύομαι με τον Κώστα Λύρο, γιατί πιστεύω πως ενώνοντας δυνάμεις και ιδέες μπορούμε να δημιουργήσουμε! Επιθυμία μου, να γεφυρώσουμε την ιστορία µε την πρόοδο, την εξέλιξη με την πράξη. Να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αγωνιστούμε με ανθρωπιά και αφοσίωση για την καλύτερη ποιότητα ζωής του δήμου μας. Να πετύχουμε μια ουσιαστική επανεκκίνηση της πόλης που αγαπάμε!
Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, ας είναι λοιπόν το έναυσμα και η αφετηρία, για μια νέα, ευέλικτη, καταρτισμένη και δυναμική Δημοτική Αρχή, ισχυροποιώντας το νικηφόρο συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή».
Ιωάννης Γυφτογιάννης
Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου

Ευθύμιος Δενδρινός

Γέννημα θρέμμα Μεσολογγίτης δεν θα μπορούσα να λείπω από την κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας ζητώντας σας να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις επερχόμενες εκλογές της 26 Μαΐου.
Δεν είμαι ευχαριστημένος από την πορεία της πόλης μου και όντας μαχητής της ζωής δηλώνω παρών στο κάλεσμα του κ. Λυρου για επανεκκίνηση του Δήμου μας. Είμαστε γνώριμοι μεταξύ μας και σας διαβεβαιώνω ότι θα πράξω τα δέοντα ώστε να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανόρθωση της πόλης μας.
Καλώ τους φίλους μου συνδημότες να σταθούν έμπρακτα αρωγοί στην προσπάθεια τη δίκη μου και του επόμενου Δημάρχου κ. Κώστα Λυρο. Για ένα Δήμο που θα κυριαρχεί η αξιοκρατία, το δίκαιο και η αξιοπρέπεια.

Ευθύμιος Δενδρινός
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Μιχαλίνα (Λίνα) Δημητρίου

Με μεγάλη μου χαρά δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου του Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, κ.Κώστα Λύρου.
Ως νέος άνθρωπος,  που γεννήθηκα μεγάλωσα και ζω στο Μεσολόγγι και ως ενεργός πολίτης αυτής της πόλης αποφάσισα να συμμετέχω στην προσπάθεια ανάδειξης της πόλης μου και να στηρίξω την προσπάθεια του υποψηφίου  κ. Κώστα Λύρου στο να διεκδικήσουμε το δήμο μας με καθαρότητα και αξιοπρέπεια.

Μιχαλίνα (Λίνα) Δημητρίου
Απόφοιτος του Γαλλόφωνου Πανεπιστημίου CFES στο τμήμα της Οικονομικής και Κοινωνικής Διαχείρισης

Γιάννης Διαμάντης

Με χαρά αποδέχομαι την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρου και ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, γιατί θέλω ως νέος να λάβω ενεργά μέρος στην προσπάθεια για την αναβάθμιση του τόπου μας, δίπλα σε έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι πως θέλει και μπορεί να αναλάβει αυτή την ευθύνη.

Γιάννης Διαμάντης,
Αγρότης
Γουριά

Στέφανος Διαμαντόπουλος

Δηλώνω παρών  στην προσπάθεια του Υποψήφιου Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Κώστα Λύρου, για να βοηθήσω να αλλάξει τον τόπο μας Δημιουργικά και Ανατρεπτικά. Πρέπει να δώσουμε ζωή σε έναν τόπο που σιγά σιγά αργοπεθαίνει και κανείς μας δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος σε αυτό.

Στέφανος Διαμαντόπουλος, Αγρότης.

Ελπίδα Δρόσου

Γνωρίζοντας τον κ.Κώστα Λύρο τι άνθρωπος είναι και πόσο μπορεί να βοηθήσει τον τόπο μας και με την βοήθεια όλων μας, αποφασίζω να είμαι κι εγώ υποψήφια μαζί του .Με την αξιοπιστία που τον διακρίνει και όντας αυτοδημιούργητος δείχνει τον δρόμο για έναν καλύτερο τόπο , πέρα από κάθε προσωπικό συμφέρον.

Ελπίδα Δρόσου,
Πρώην Στέλεχος-Περιφερειακός Διευθυντής ΑΒ Βασιλόπουλος

Κώστας Δρόσος

Έχοντας στο μυαλό μου ότι η ενασχόληση με τα κοινά είναι μια δραστηριότητα,  την οποία  όλοι οι ενεργοί πολίτες  οφείλουμε να  υπηρετούμε. Ειδικά στην εποχή που διανύουμε, όπου  ο κάθε ένας από εμάς  μεμονωμένα, η κοινωνία μας γενικά αλλά και  η τοπική κοινότητα Αγίου Γεωργίου  έχει να αντιμετωπίσει τόσα  πολλά προβλήματα,  αποφάσισα ότι δεν πρέπει να μείνω αμέτοχος  από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Λύρου  αποτελεί την μόνη πραγματική και δυναμική πρόταση για το δήμο μας.
Μετά από διεξοδική συζήτηση με τον Κώστα Λύρο με έπεισε ότι θα είναι αρογώς και συμπαραστάτης στα δίκαι αιτήματα της τοπικής κοινότητας του Άγιου Γεωργίου. Και επειδή πιστεύω ότι και ο ίδιος προσωπικά διαθέτει όρεξη,  εμπειρία,  εντιμότητα,  πίστη και όραμα για τον τόπο μας, συστρατεύομαι ολόψυχα μαζί του και θα είμαι υποψήφιος στον συνδυασμό του.

Κώστας Δρόσος

Γεωργία Ζαφειροπούλου

Ως νέος άνθρωπος, που προβληματίζομαι ιδιαίτερα γύρω από τα ήθη και τις αξίες αλλά και την προοπτική που διαγράφεται για τον τόπο μου και μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συμπορευτώ με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Κώστα Λύρο στο συνδυασμό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ".

Γεωργία Ζαφειροπούλου
Απόφοιτη Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά,
Msc Μάρκετινγκ, Alba Graduate Business School, Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος

Διονυσία Ζευγίτη

Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό “Δημιουργική Ανατροπή” του Υποψήφιου Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Κώστα Λύρου, για να βοηθήσω στην Δημιουργική αναβάθμιση του τόπου μας.
Ο Κώστας Λύρος έχει δείξει στη ζωή του ότι μπορεί και δημιουργεί, έτσι και εγώ με την σειρά μου θέλω να γίνω μέρος της Δημιουργίας ενός καλύτερου Δήμου και ως συνδυασμός να γίνουμε η λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.
Με πολύ όρεξη για δουλειά και με αγάπη για τον τόπο μας θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό.
Διονυσία(Σούλα) Ζευγίτη του Νικολάου, Βρεφονηπιοκόμος-Αγρότισσα

Παναγιώτης Ζήκας

Ενεργοποιώντας τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στον τόπο που μεγαλώσαμε και ζούμε, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
 
Παναγιώτης Ζήκας, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ορέστης Ιλαρίδης, Διονύσης Φούντας

Ξεκινάμε την προσπάθεια μας για ενεργό συμμετοχή στην αυτοδιοίκηση του τόπου μας στο πλευρό του καταλληλότερου, κατά τη γνώμη μας υποψηφίου δημάρχου , του Κώστα Λύρου.

Ως καινούριοι στα κοινά, αλλά με ζήλο και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας δηλώνουμε εμπνευσμένοι και προσηλωμένοι στο όραμα του Κώστα Λύρου για ένα Δήμο που θα αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα του τόπου μας και θα δώσει ελπίδα , προοπτική ανάπτυξης και ίσες ευκαιρίες στους νέους μας.

Ελένη Ιωάννου

Η νέα γενιά δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη στην προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί, για να "γυρίσει σελίδα" η περιοχή μας, το Αιτωλικό μας, ο Δήμος μας !Στον ωραίο αυτό αγώνα συντάσσομαι, με θέληση για ανιδιοτελή προσφορά στο πλευρό του άξιου, κατά τη γνώμη μου, να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας , του Κώστα Λύρου.
Ως νέος άνθρωπος, εμπνέομαι και μαζί πείθομαι, στην απόφαση - επιλογή μου, από την ακούραστη και ανιδιοτελή πρωτοβουλία του υποψήφιου και ελπίζω και εύχομαι αυριανού Δημάρχου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρου!

Νίκος Καϊτατζής

Δηλώνω και εγώ την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου. Όλοι μαζί μπορούμε να καθορίσουμε το μέλλον του τόπου μας και πιστεύω πως ο Κώστας Λύρος και η Δημιουργική Ανατροπή έχουν το πρόγραμμα για να επιλύσουν τα προβλήματα, που απασχολούν τον τόπο μας και τα χωριά μας .

Νίκος Καϊτατζής, Αυτοκινητιστής

Αποστόλης Καλέσης

H αποχή  από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του συνδυασμού  «Συνεργασία  πολιτών», του οποίου υπήρξα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Οινιαδών και η αποχώρηση του επικεφαλής Νίκου Μουρκούση , τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, που έδειξε στο πρόσωπό μου, δημιούργησαν νέα πολιτικά δεδομένα για την περαιτέρω πορεία μου.

Η αρχική μου σκέψη ήταν αν αξίζει να συνεχίσω να λειτουργώ  σε ένα παθογενές    πολιτικό περιβάλλον  με  αποκλειστική  ευθύνη της παρούσας δημοτικής αρχής.

Ο προβληματισμός αυτό θέριεψε μέσα μου, έγινε δύναμη και καθήκον για να συνεχίσω τον αγώνα πιστός σε αρχές και αξίες για την οικογένειά μου, για όλους τους αταλάντευτους και έντιμους συναγωνιστές μου για όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα συμμετάσχω στον συνδυασμό νίκης του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Λύρου.

Πιστεύω, ότι στην παρούσα περίσταση, έχει τα εχέγγυα που θα του επιτρέψουν να βγάλει από την παρακμή τον δήμο  Ι.Π. Μεσολογγίου και να τον οδηγήσει στην επόμενη μέρα.

Αποστόλης Καλέσης Απόφοιτος Πολιτικής Επιστήμης Πάντειου Πανεπιστημίου

Άγγελος Καλλίνικος

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Η μόνη λύση για να βγούμε από το αδιέξοδο είναι να δώσουμε στον δήμο μας εξωστρέφια και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις με καινοτόμες ιδέες πάνω στις νέες τεχνολογίες.

Άγγελος Καλλίνικος

Αναστασία Κάππα

Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρου να συμμετέχω ως υποψήφια στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ  και ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου .
 
Αναστασία Κάππα, Σπουδάστρια ΙΕΚ Νοσηλευτικής

Ιωάννα Καραβασίλη Κορφιάτη

Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Θέλω με την απόφαση μου αυτή να ενεργοποιήσω τις δυνάμεις μου και να ενισχύσω μια προσπάθεια που είμαι σίγουρη ότι θα βοηθήσει όλους τους νέους και τον τόπο μας, δίπλα σε έναν έμπειρο και καθαρό άνθρωπο.

Ιωάννα Καραβασίλη Κορφιάτη,
Χημικός Αναλυτής Γάλακτος - Τυροκόμος, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμος

Λιάνα Καραγιάννη

Φίλες και Φίλοι ,

O  συνδυασμός του συμπατριώτη μας Κώστα Λύρου αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη πρόταση για το δήμο μας. Είναι μια ελπιδοφόρα δύναμη, που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην ανάδειξη του δήμου μας με πόλο την οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη και δημιουργία για το καλό όλων μας.

Aποδέχθηκα την προσκλησή του να συμβάλλω στο όραμα του με τις δυνάμεις και την πολύχρονη εμπειρία και προσφορά μου στο χώρο της εκπαίδευσης, της άθλησης, της νεότητας και του πολιτισμού.

Πιστεύω, πως ο συνδυασμός μας χαρακτήρίζεται από ήθος, διάθεση για σκληρή εργασία και δημιουργία, διαφάνια και συλλογικότητα.

Σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στην προσπάθεια μου,  ώστε όλοι μαζί υπό την καθοδήγηση του Kώστα Λύρου να κάνουμε το δήμο μας αντάξιο των προσδοκιών και των οραμάτων μας.

Λιάνα Καραγιάννη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Γιώργος Καραδήμας

Ως νέος άνθρωπος, που γεννήθηκα εργάζομαι και ζω με την οικογένεια μου σε τούτο τον ευλογημένο και ιερό τόπο, το Μεσολόγγι, ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του κ. Κώστα Λύρου όσον αφορά την διεκδίκηση της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Το καθαρό βλέμμα, η εμπειρία και η γνώση ενός κοινωνικά ευαίσθητου ανθρώπου με ειλικρινή διάθεση να προσφέρει μαζί με την ταύτιση των απόψεών μας και τον κοινό μας σκοπό για ένα καλύτερο Μεσολόγγι, δίνοντας λύσεις στα καθημερινά προβλήματα και επενδύοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους, με παρότρυναν σε αυτή μου την επιλογή. Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν με αισιοδοξία τον ανιδιοτελή αγώνα μας, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε την έξοδο από την εσωστρέφεια και την μιζέρια.

Εμείς και τα παιδιά μας δικαιούμαστε να ζήσουμε σε ένα καλύτερο Μεσολόγγι!

Ιωάννης Καραδήμας

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να μπορέσουν όλοι οι δημότες μας να ζήσουν όπως αξίζει σε κάθε ελεύθερο άνθρωπο.

Ιωάννης  Καραδήμας
Έμπορος, Αιτωλικό

Γιώργος Καραμήτσος

Αγαπητοί συντοπίτες,
Στις επικείμενες εκλογές αποφάσισα να συστρατευθώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρο και να γίνω και εγώ μέρος της Δημιουργικής Ανατροπής!
Πιστεύω ότι μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε μπροστά για το καλό του τόπου μας.
Γεώργιος Καραμήτσος, Αλιεύς

Νίκος Καραπάνος

Φίλες και φίλοι, με ανιδιοτέλεια, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς δεύτερες και υστερόβουλες σκέψεις συμπαρατάσσομαι με την παράταξη "Δημιουργική Ανατροπή" με Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου τον Κώστα Λύρο.
Τώρα είναι η ώρα να συγκροτηθεί το μέτωπο των κοινωνικών δυνάμεων που θα υπηρετήσει τον δήμο μας με όραμα και σχέδιο για το παρόν και το μέλλον, για τα παιδιά μας και τη νέα γενιά.
Η στενή κομματική προσέγγιση που θέλει τον δήμο μας ένα ακόμη πεδίο στείρας μικροπολιτικής αντιπαράθεσης έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Με αρχές την εντιμότητα, την ειλικρίνεια, την αλληλεγγύη, την συνεργασία και πάνω και πέρα από όλα τον σεβασμό στους πολίτες και το δημόσιο ήθος μπορούμε να προσφέρουμε προστιθεμένη αξία στον δήμο μας.
Καραπάνος Νίκος
Αστυνομικός  - τ. Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας,
τ. Γραμματέας Δ.Σ.Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων,
Μέλος Δ.Σ Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας και εκπαιδευτής ΕΛ.ΑΣ

Βασιλική Καρατζογιάννη

Αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή στηρίζοντας τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Λύρο.
Έχοντας τους προβληματισμούς μου ως νέος άνθρωπος και θέλοντας να δώσω το στίγμα της γενιάς μου, θα προσπαθήσω με σκοπό να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο τόπο για όλους.
Βασιλική Καρατζογιάννη
Κοινωνιολόγος

Δημήτρης Καρέτσος

"Η ενασχόληση με τα κοινά είναι δικαίωμα αλλά και υποχρέωση των ενεργών πολιτών."
Το Αιτωλικό, μία όμορφη πόλη με πολλές αναξιοποίητες δυνατότητες αλλά δυστυχώς και με πολλά προβλήματα, έχει ανάγκη μία νέα Δημοτική Αρχή που θα δημιουργήσει συνθήκες ανάπτυξης, προοπτικής και επίλυσης των παθογενειών του παρελθόντος.
Επίσης χρειάζεται άτομα ικανά, έντιμα, με γνώσεις και με διάθεση προσφοράς, χωρίς περιορισμούς από κομματικές πολιτικές ή προσωπικά συμφέροντα.
Θεωρώντας πως ανήκω σε αυτή την κατηγορία, με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Κώστα Λύρου να συμμετάσχω στον συνδυασμό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" και να συμπορευτώ μαζί του σε μία συλλογική προσπάθεια ανασυγκρότησης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου!
Δημήτριος Καρέτσος του Γεωργίου,

Γιώργος Βασ. Κασσαβέτης

Επειδή η «Δημιουργική Ανατροπή» είναι επιτακτική ανάγκη για τον τόπο μας, τάσσομαι στο  πλευρό του υποψηφίου δημάρχου του δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου,  Κώστα Λύρου, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιό του. Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας στον δρόμο της ανάπτυξης.
 
Γιώργος Βασ. Κασσαβέτης, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Αιτωλικό

Ευάγγελος Κατσαρός

Δηλώνω την υποψηφιότητά μου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Λύρο, συμπαρατάσσομαι στην δημοτική κίνηση ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να δουλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Χρήστος Κατσαρός

Θέλω με τη δήλωσή μου αυτή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Λύρο γιατί θέλω να λάβω μέρος με όλες μου τις δυνάμεις , που σκοπό έχει να δημιουργήσει ανάπτυξη για τα χωριά μας.

Χρήστος Κατσαρός

Δήμητρα Κατσίνα

Με τον παλιό και οικογενειακό μας φίλο τον Κώστα τον Λυρο , με τον οποίο μας συνδέουν πολλά από το παρελθόν , και μαζί θα συνεχίσουμε και στο μέλλον .
Στην μεγάλη του προσπάθεια για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές θα είμαι κι εγώ μαζί του υποψήφια στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στο τόπο μας!
Δήμητρα Κατσίνα

Βασιλική Καϋμενάκη

Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Με συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα προς τους συμπολίτες μας, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φτιάξουμε τις βάσεις για κάτι καλύτερο στον τόπο μας, στα χωριά μας.

Βασιλική Καϋμενάκη σύζ. Χρήστου Κούσουλα, Απόφοιτος ΙΕΚ Δημοσιογραφίας

Μαρία Κιρκιλέση - Τσεκούρα

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στο Συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρου.
Όραμά μου ένας διευρυμένος δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου με ακμαίο και υγιή πρωτογενή τομέα, που να κρατά και να μη διώχνει τα παιδιά του. Με τον Κώστα Λύρο, έναν έμπειρο, αυτοδημιούργητο άνθρωπο της προσφοράς, πιστεύω πως μπορεί το παρόν και το μέλλον του πρωτογενή τομέα να είναι πολύ καλύτερο για όλους!

Μαρία Κιρκιλέση - Τσεκούρα,
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Ανδρέας Κιτσάκης

Γνωρίζοντας πως χωρίς να δουλέψουμε όλοι μαζί δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Πήρα την απόφαση να μπω και να συμβάλλω στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Λύρου, με τον νέο και καθαρό συνδυασμό του προσδοκώντας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Κιτσάκης Ανδρέας, Αυτοκινητιστής

Έφη Κολιτσίδα - Θεοδωράκη

Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου κοντά στο Κώστα Λύρο, έναν άνθρωπο, που εκτιμώ και εμπιστεύομαι, για το καλό του τόπου μου, του χωριού μου και όλων μας.

Έφη Κολιτσίδα - Θεοδωράκη
Ελεύθερος επαγγελματίας

Δημήτρης Κονδύλης

Γεννήθηκα στην επαρχία των Οινιαδών και μεγάλωσα με το πρότυπο ότι πρέπει στην κοινωνία που ζούμε να είμαστε ωφέλιμοι και να υπηρετούμε τις αξίες μας και το κοινό καλό.
Στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Λύρου να ασχοληθώ μαζί του ενεργά με τα κοινά του τόπου μας , βρήκα την ευκαιρία να λάβω μέρος σε μια συλλογική προσπάθεια που πάνω απ΄ όλα εμπιστεύομαι ως αληθινή και άξια να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν.
Θα είμαι υποψήφιος στο συνδυασμό του Κώστα Λύρου και πιστεύω ότι τελικά θα καταφέρουμε να αλλάξουμε σελίδα στο τόπο μας.
Δημήτρης Κονδύλης του Ιωάννη Ηλεκτρολόγος Μηχανικών ΤΕ

Θεόδωρος Κονδύλης

Συμμετέχω και εγώ με τον συνδυασμό  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ  του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο, για το καλό του δήμου μας και του χωριού μου.

Θεόδωρος Κονδύλης, Αγρότης

Γεωργία Κοντομήτσου

Ανακοινώνω τη στήριξή μου στον υποψήφιο δήμαρχο Ι. Π Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο κατερχόμενη ως υποψήφια με τον συνδυασμό του " Δημιουργική Ανατροπή ".
Εύχομαι καλή επιτυχία στο συνδυασμό. Δύναμή μας η ψήφος σας.

Κοντομήτσου Γεωργία του Ιωάννη
Βρεφονηπιοκόμος

Ελένη Κοντονάσιου

Ως ενεργό κομμάτι της κοινωνίας, ως εργαζόμενη μητέρα, δηλώνω παρούσα μαζί με την ομάδα του κ. Κώστα Λύρου, και στον αγώνα του για την Δημιουργική Ανατροπή.
Ο τόπος πρέπει να γίνει καλύτερος, πρέπει να δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε εκείνες τις υποδομές που θα φέρουν την αισιοδοξία στα παιδιά μας.
Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο και θα συμπορευτώ μαζί του για να χτίσουμε το μέλλον της νέας γενιάς.

Ελένη Κοντονάσιου συζ. Κωνσταντίνου Κατσαγάνη
Υπεύθυνη Λογιστηρίου ΥΙΟΙ Μούρκα ΑΕ

Κωνσταντίνος Κοντοπάνος

Στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Λύρου, με το Συνδυασμό της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, κατεβαίνω υποψήφιος, προκειμένου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη μεγάλη αλλαγή των συνθηκών καθημερινότητας και παραγωγικής δραστηριότητας που έχει ανάγκη ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Με σιγουριά για την επιτυχία της προσπάθειάς μας, που δυναμώνει από την υπεροχή της προσωπικότητας του Κώστα Λύρου, ξεκινώ τον αυτοδιοικητικό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μου!

Κωνσταντίνος Κοντοπάνος,
Πρόεδρος Τ.Κ Λεσινίου

Δημήτρης Κοκοτός

Το 2014 οι πολίτες του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με τίμησαν και με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο στο πλάι του Πάνου Παπαδόπουλου.
Αυτά τα 4 και κάτι χρόνια δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας για το καλό όλων των πολιτών, απέναντι σε μια δημοτική αρχή που ξέμεινε από ιδέες και όραμα. Η τακτοποίηση των δικών τους παιδιών, των ανθρώπων που εκμεταλλεύτηκαν το δημοτικό χρήμα προς δικό τους όφελος και οι διώξεις δημοτικών συμβούλων που έχουν διαφορετική άποψη από αυτήν την δημοτική αρχή πρέπει να λάβει τέλος.
Η "Δημιουργική Ανατροπή" με Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου τον Κώστα Λύρο αλλά και η ποιότητα των ανθρώπων που έχουν βρεθεί διπλά του, μου έδωσαν το δικαίωμα να πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε έναν πρότυπο και καινοτόμο δήμο που θα δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες.
Σας ζητώ να στηρίξετε το όραμα μας για ένα καλύτερο μέλλον για τους δημότες και τον τόπο μας.
Δημήτρης Κοκοτός

 

 

Κώστας Κότσαλος

Θα ήθελα με τη δήλωση μου αυτή να εκφράσω δημόσια την στήριξη μου και την συστράτευση μου στην προσπάθεια του κ. Κώστα Λύρου και της όμαδας του για την διεκδίκηση της δημοτικής αρχής στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον τόπο μας.
H απόφαση μου αυτή στηρίζεται στην ταυτότητα των απόψεων μας σε ότι αφορα την αναγκαιότητα για εγρήγορση και συμμετοχή καθε υγιούς δύναμης, προκειμένου να αλλάξουμε το ρου των εξελίξεων στον τόπο μας, που μας οδηγεί από το κακό στο χειρότερο.
Καθοριστικό στοιχείο για την συστράτευση μου αυτή είναι η πίστη μου στην ανιδιοτέλεια των προθέσεων του Κώστα Λύρου, η καθαρή πρόθεση του για προσφορά στον τόπο, που σε συνδυασμό με την πολύτιμη εμπειρία και γνώση, αποτελούν εγγύηση για μια χρηστή και επιτυχημένη αυτοδιοικητική θητεία.

Ελένη Κουκουρδέλη

Δηλώνω την συμμετοχή μου στο συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Πιστεύω στην ικανότητα και στο όραμα του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Λύρου και του συνδυασμού του και θα παλέψω μαζί τους για ένα καλύτερο αύριο για όλους.
 
Ελένη Κουκουρδέλη, Απόφοιτος Πληροφορικής

Νικόλαος Βασιλείου Κούτρας

Μετά από περίσκεψη και έντονο προβληματισμό, αλλά έχοντας πάντα κατά νου την πολιτική θέση, ότι οι πολίτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αναλαμβάνουν τις ευθύνες για την Διοίκηση του τόπου τους και όχι από την ασφάλεια του καναπέ τους να «πετροβολούν», για τα κακώς κείμενα ή και για αυτά που δεν γίνονται.
Αλλά με θάρρος και αίσθημα ευθύνης να παίρνουν θέση και με συμμετοχική Δημοκρατία και Διαφάνεια να αποφασίζουν οι ίδιοι για τον τόπο τους. Για την λύση των όποιων προβλημάτων του ή και την ανάπτυξή του.
Με αυτές τις πολιτικές θέσεις Αποφάσισα να έχω συμμετοχή στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές θέτοντας υποψηφιότητα στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας του Νεοχωρίου με τον συνδυασμό του ΚΩΣΤΑ ΛΥΡΟΥ.
-Αφού έχουμε την ίδια πολιτική φιλοσοφία και απόψεις: Τόσο στην συμμετοχή όλων των πολιτών και κυρίως των Νέων για τα Δημοτικά Δρώμενα. Όσο και στην Συμμετοχική Δημοκρατία και Διαφάνεια, για αποφάσεις που αφορούν στον Δήμο μας.
-Αφού έχουμε τις ίδιες θέσεις: Για τον ρόλο που πρέπει να παίξει ο Δήμος όσο αφορά στην ισόρροπη ανάπτυξη όλων των Δημοτικών και Κοινοτικών Διαμερισμάτων. Τόσο στην Παραχελλώια, όσο και στην Παρευοίνια περιοχή, για την σωστή ανάπτυξη του και την σωστή λειτουργία των κοινωνιών τους.
-Αφού έχουμε τις ίδιες απόψεις: Για την Αξιοποίηση των Συγκριτικών Πλεονεκτημάτων του Δήμου μας, από την προνομιακή θέση που βρίσκεται : ζεύξη Ρίου-Αντιρρίου, την ιόνια οδό, την Εγνατία οδό, την εγγύτητα στα ιόνια νησιά. Αλλά και τον πρωτογενή πλούτο από τις εύφορες Πεδιάδες του, από τον πλούτο της Λιμνοθάλασσας του, την Ιστορία του, τον Πολιτισμό του, την Οικολογία του και κυρίως τους Ανθρώπους του…
Ώστε με την σωστή Αξιοποίηση και τον σωστό Προγραμματισμό όλων των παραπάνω Δεδομένων, να βγάλουμε τον Δήμο μας από τη εσωστρέφεια του και να τον οδηγήσουμε στην Οικονομική την Κοινωνική την Πολιτιστική και Οικολογική Ανάπτυξη του προς όφελος όλων των Δημοτών του.
 
 
Με Τιμή και Απόλυτο Σεβασμό προς τον λαό του Δήμου μας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΟΥΤΡΑΣ
Υποψήφιος Τ.Σ Κοινότητας Νεοχωρίου

Δήμητρα Κουμπαρούλη - Καρατζογιάννη

Με χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρου για να συμμετάσχω στο συνδυασμό του στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές .
Θέλω από την θέση μου να λάβω κι εγώ μέρος σε αυτήν την ουσιαστική προσπάθεια για την αλλαγή στον τόπο μας που είμαι βέβαιη ότι θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωή μας σε όλα τα επίπεδα .
Δήμητρα  Κουμπαρούλη - Καρατζογιάννη
Πτυχιούχος Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών

Μιχάλης Κωνσταντακόπουλος

Ως ενεργός πολίτης, ως άνθρωπος που ζει τον παλμό, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και παλεύει για το σήμερα και το αύριο αισθάνομαι την ανάγκη να βοηθήσω, αφιερώνοντας χρόνο και ενέργεια έτσι ώστε αυτός ο ευλογημένος τόπος που ζούμε να ανακάμψει.
Έτσι ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Κώστα Λύρου για την διεκδίκηση της δημοτικής αρχής. Καθοριστικό κριτήριο υπήρξε η εμπιστοσύνη μου στην διαχρονική διάθεση του για προσφορά, στην εμπειρία και γνώση που έχει αποκομίσει από την δραστηριότητα του ως επιτυχημένος επιχειρηματίας, αλλά και την διαρκή ενασχόλησή του με τα κοινά.

Γιώργος Λαγούδης

Επειδή τα προβλήματα στον τόπο μας είναι πολλά και επειδή βιώνουμε μια γενικότερη κρίση σε όλα τα επίπεδα ,είναι ανάγκη να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να λάβουμε μέρος σε ένα αγώνα ανατροπής της παρακμής.
Θα είμαι υποψήφιος στο συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Λυρό γιατί πιστεύω ότι είναι η μονή δημοτική κίνηση που μπορεί να εξασφαλίσει προϋποθέσεις δημιουργίας και ανάπτυξης .
Γιώργος Λαγούδης Υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ, Τομέας Μελετών

Μαρία Λαχανά

Δηλώνω υποψήφια με τον συνδυασμό της Δημιουργικής Ανατροπής με επικεφαλής τον κ. Κώστα Λυρο και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για το καλό του τόπου μου.

Λάμπρος Λιάπης

Είμαι δημότης της Ι.Π.Μεσολογγίου, μιας ταλαιπωρημένης αλλά παγκόσμιας πόλης. Με προσκάλεσε ο Κώστας Λύρος να συνδράμω στην προσπάθεια για να πάμε αυτή την πόλη ένα βήμα πιο μπροστά. Τον ευχαριστώ για το κάλεσμα και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Είναι η πρώτη μου απόπειρα ανάμιξης στα ''κοινά''. Δεν μιλάω πολιτικά. Μιλάω ανθρώπινα. Εγώ υποσχέσεις δεν δίνω. Από όλα τα ''θα'' του κόσμου, επέλεξα μόνο τούτο. Θα προσπαθήσω.
Λάμπρος Λιάπης Νοσηλευτής Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Παναγιώτα Μαζαράκη – Μεταξούλη

Με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στα παιδιά μας δεσμευόμαστε να δουλέψουμε για τον Δήμο μας, τον τόπο μας, τα χωριά μας!
Θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό Δημιουργικη Ανατροπή του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
 
Παναγιώτα Μαζαράκη – Μεταξούλη, Επιχειρηματίας - Κατοχή

Βασίλης Μακρής

Ως δημότης και ενεργός πολίτης της τοπικής κοινότητας Μάστρο και με την αγάπη του τόπου στον οποίο έχω μεγαλώσει και θέλω να προσφέρω, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στην τοπική κοινότητα Μάστρο στις επόμενες εκλογές με τον συνδιασμό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΑΝΑΤΡΟΠΉ" μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο.
Είναι αναγκαίο να καταβληθούν προσπάθειες έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες για την βελτίωση της καθημερινότητας.
Ο τόπος μας χρειάζεται άτομα τα οποία να είναι ικανά, να έχουν διάθεση και θέληση να προσφέρουν δίχως περιορισμούς και φυσικά χωρίς προσωπικά συμφέροντα.
Επειδή λοιπόν πληρώ αυτές τις προϋποθέσεις και πιστεύω στον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κώστα Λύρο με αποδεδειγμένη  την αγάπη του για τον τόπο και με μεγάλη θέληση, όραμα και στόχους για το δήμο μας. Ακολουθώντας τα βήματα του και με μοναδικό κίνητρο μου την φιλοδοξία να δω αυτό τον τόπο επιτέλους να ακμάζει ώστε να καταφέρουμε μια ανοδική πορεία με θετικό και αισιόδοξο πρόσημο, συμβάλλω λοιπόν μαζί του τις προσπάθειές μου διότι χρειάζεται την νέα γενιά στο πλευρό του για μια νέα "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΑΝΑΤΡΟΠΉ" που αξίζει και θα γίνει με την στήριξη όλων μας.

Με εκτίμηση και σεβασμό,
Βασίλειος Γ. Μακρής - Tελειόφοιτος Τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής Και Διοίκηση Οικονομικών

Γιάννης Μακρής

Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Με την απόφασή μου αυτή συμπορεύομαι με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο και θα στηρίξω την προσπάθεια του για δημιουργικές ανατροπές στον δήμο μας και στο χωριό μου.

Γιάννης Μακρής
Ιδιωτικός Υπάλληλος
Άγιος Γεώργιος

Κώστας Μακρής

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου,
θέλωντας να συμβάλλω στον δίκαιο και καθαρό αγώνα και προσδοκώντας ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας .

Σταύρος Μάνθος

Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου να συμμετέχω στο συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή".
Θεωρώ ότι μόνο μέσα από την ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μπορεί να αλλάξει σελίδα ο τόπος μας!

Σταύρος Μάνθος, Συνταξιούχος Αστυνομικός

Χρήστος Μαντέλος

Γνωρίζοντας τον Κώστα Λύρο από παιδί, εκτιμώντας την ειλικρίνεια, την ανιδιοτέλεια, την αποτελεσματικότητα, την διαχρονική κοινωνική του ευαισθησία και προσφορά, το αυτοδημιούργητο, την καθαρότητα του βλέμματος του, την ηθική του υπόσταση, τον διακαή  και μόνο ζήλο και πόθο του για προσφορά στα τοπικά δρώμενα και σαν εκλεκτό μέλος της μεγάλης Τρίτεκνης οικογένειας, αποδέχομαι την πρότασή του και συστρατεύομαι στην  απόφασή του για την διεκδίκηση του Δήμου Ι. Πόλεως Μεσολογγίου στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Με αίσθημα ευθύνης, γνώστης των πολλών προβλημάτων του ευρύτερου Δήμου μας και ανέκαθεν ενεργός στα κοινά δρώμενα, κατέρχομαι στον προεκλογικό στίβο, αφουγκραζόμενος τους συμπολίτες μας,  ευελπιστώντας με την εκλογή μας να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα, και να προωθήσουμε τον Δήμο μας σε καλύτερες μέρες.
Γι’ αυτό  ζητάμε την στήριξή σας στην σοβαρή και ειλικρινή αυτή πρότασή μας, γιατί ο τόπος μας και το αξίζει και το δικαιούται!! Θεωρώ δε την επιτυχία δεδομένη!!

Χρήστος Κ. Μαντέλος
Πρόεδρος Τριτέκνων Αιτωλικού & Περιχώρων

Κωνσταντίνα Μαντζή, Ντίνα Σούγια-Βελτσίστα, Αφροδίτη Παπαδογεώργου

Σε μια δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας, αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά.
Να δηλώσουμε “παρούσες” στα κοινά, και να προσφέρουμε από την πλευρά μας στην κοινή προσπάθεια.
Έτσι ώστε, ο Δήμος στον οποίο μεγαλώσαμε, ζούμε και αγαπάμε, να αφήσει πίσω του τα προβλήματα του χθες.
Να δουλέψουμε για να μπει σε τάξη.
Ο Δήμος είναι το σπίτι μας, η οικογένειά μας.
Και φυσικά, το μέλλον των παιδιών μας.
Μαζί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Λύρο, για να γυρίσει ο τόπος μας σελίδα.
Κωνσταντίνα Μαντζή
Αφροδίτη Παπαδογεώργου-Μανιάκη
Κωνσταντίνα Σούγια-Βελτσίστα

Χρήστος Μασαούτης

Στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Δήμο μας, θα στηρίξω ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος την εκλογή του Κώστα Λύρου ως νέου Δημάρχου στον τόπο μας! 
Καθώς για χρόνια δραστηριοποιούμαι στο χώρο του πρωτογενούς τομέα, γνωρίζοντας από κοντά την επαγγελματική διαδρομή, την πολύπλευρη και πολύτιμη προσφορά στα κοινά αλλά και τις ικανότητες του συμπατριώτη μου Κωστα Λύρου, είμαι σίγουρος ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή!
Θα εργαστώ στο πλευρό του, μαζί με το επιτελείο των άξιων συνεργατών του, υπό την δική του καθοδήγηση, για ένα καλύτερο αύριο στις πόλεις και τα χωριά μας.

Γιώργος Μάτσικας

Ως Πρόεδρος της Τ.Κ. Μάστρου και ενεργός πολίτης στο τόπο μας, ως άνθρωπος που ζω και δραστηριοποιούμαι σε αυτόν δεν μπορώ παρά να αντιλαμβάνομαι άμεσα και σε καθημερινή βάση τα προβλήματα, που ταλαιπωρούν όλους μας. Είναι αυτά που με έχουν οδηγήσει στην απόφαση να μην πάψω να παλεύω και να προσπαθώ για το καλύτερο.
Πολλά από αυτά είναι απλά και χρειάζεται απλώς κάποιος να ασχοληθεί πραγματικά για την επίλυσή των, κάποια άλλα χρειάζονται πιο συντονισμένη δράση και προγραμματισμό. Σε κάθε περίπτωση τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερη αν η Αρχή του τόπου μας δεν βάλει στην άκρη τα προσωπικά της, μικρά και ιδιοτελή συμφέροντα και να δουλέψει με γνώμονα το κοινό καλό.
Πιστεύω ότι ο Κώστας Λύρος αγαπά τον τόπο μας και θέλει με τις δικές του δυνάμεις να τον βοηθήσει όσο μπορεί, χωρίς να αποσκοπεί σε τίποτε άλλο πέρα απ’ αυτό. Η πολύχρονη ενασχόλησή του με τα κοινά, η εμπειρία του στα τεχνικά, και όχι μόνο, θέματα, η κοινωνική του ευαισθησία και η καθαρότητα του βίου του, αποτελούν εγγύηση για μια δημαρχιακή θητεία, παραγωγική, αποτελεσματική και έντιμη.
Επειδή θέλω και εγώ να είμαι μέρος της λύσης των προβλημάτων, αλλά και επειδή αισθάνομαι ευθύνη για τον τόπο μου αποφασίζω να συστρατευθώ ως υποψήφιος στον προεκλογικό του αγώνα, για ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!

Περσεφόνη Μελαχρή

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μου στον επαγγελματικό χώρο της εστίασης  στην πόλη μας, μέσα από πολύ δουλειά, από την συναναστροφή μου με πολλούς ανθρώπους και έχοντας κάνει βήματα στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, έχω συγκεντρώσει εμπειρία και γνώσεις αρκετές για τα θέματα, που απασχολούν τον τόπο μας.
Πιστεύω ότι το κεφάλαιο των γνώσεων και εμπειριών  που ο καθένας μας συγκεντρώνει θα πρέπει να το αξιοποιεί όχι μόνο για την δική του πρόοδο, αλλά να το προσφέρει και στην κοινωνία.
Ως αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας  αλλά και ως άνθρωπος που ζω σε αυτόν τον τόπο και  δίνω εδώ τον καθημερινό μου αγώνα , θα ήθελα να δω  να πνέει άνεμος δημιουργίας και προόδου.
Να ξεκολλήσουμε,  να ξεφύγουμε από το τέλμα και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις στις πόλεις και στα χωριά μας για ζωή πιο ανθρώπινη, άνετη  και ενδιαφέρουσα.
Δίνω μεγάλη σημασία στην αμεσότητα με την κοινωνία, την ειλικρίνεια και την υπευθυνότητα και πάντα προσπαθώ να ακολουθώ αυτές τις αξίες.
Στις επόμενες  Δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφια με τον συγχωριανό μου Κώστα Λύρο και πιστεύω ότι ενώνοντας τις δημιουργικές μας δυνάμεις μόνο καλό θα κάνουμε στο τόπο!

Παναγιώτης Μεταξιώτης

Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως σύμβουλος στην δημοτική κίνηση ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Λύρο γιατί εμπιστεύομαι τις ικανότητες, την εμπειρία αλλά και τις προθέσεις ενός αυτοδημιούργητου ανθρώπου από τον τόπο μας

Παναγιώτης Μεταξιώτης

Κώστας Μουρκογιάννης

Χαίρομαι, που μπαίνω σε μια διαδικασία να προσφέρω στον τόπο μου .
Δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κώστα Λύρο και με την ομάδα της Δημιουργικής Ανατροπής  θα συμπορευτώ για το καλύτερο ,γιατί κι εμείς που αποτελούμε την νεότερη γενιά οφείλουμε να δραστηριοποιηθούμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας .
 
Κώστας  Μουρκογιάννης
του Νικολάου
Τελειόφοιτος Γεωπόνος

Θεόδωρος Μιχαλόπουλος

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο, διότι μαζί με την ομάδα του,  αποτελεί εχέγγυο για τεθεί ο Δήμος μας επιτέλους σε μια αναπτυξιακή τροχιά.
Μαζί θα σχεδιάσουμε την επόμενη ημέρα, όσον αφορά την υλοποίηση κρίσιμων παρεμβάσεων στη Πεντάλοφο για την οποία και θα αγωνιστώ. Με αφοσίωση, πείσμα, συνέπεια και πάνω απ' όλα ήθος, θα καταφέρουμε πολλά.

Θεόδωρος Μιχαλόπουλος, Αγρότης Πεντάλοφο

Παναγιώτα Μιχαλοπούλου

Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ  με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, κ.Κώστα Λύρο και θα προσπαθήσω  να βοηθήσω τον τόπο μου, όσο μπορώ με τις ιδέες μου, δίπλα σε έναν άνθρωπο που μοναδικό μέλημα του είναι να βοηθήσει τον τόπο μας.

Παναγιώτα Μιχαλοπούλου
Απόφοιτος Μαγειρικής Σχολής

Τριάδης Μιχόπουλος

Μετά από την χρόνια ενασχόληση μου με τα κοινά-δημοτικά δρώμενα και βλέποντας τους εκλεγμένους να έχουν την θέση μόνο θεσμικά, χωρίς να κάνουν κάτι ουσιαστικό για τον τόπο μας, πήρα την απόφαση και θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο.

Τριάδης Μιχόπουλος, Επιχειρηματίας εστίασης

Τάσος Μπακογιάννης

Θα είμαι υποψήφιος με την Δημιουργική Ανατροπή, του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου , Κώστα Λύρου με μόνη φιλοδοξία να δούμε κάτι δημιουργικό να γίνεται στον τόπο μας και ιδιαίτερα στα χωριά μας .Η αγάπη για τον τόπο μου με ώθησε στο να πάρω αυτήν μου την απόφαση και να ασχοληθώ με τα κοινά ώστε να καταφέρω το καλύτερο δυνατόν για το χωριό μας.

Τάσος Μπακογιάννης, Πτυχιούχος Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικής, Αρτοποιός

Παρασκευή Μπαλατσούκα

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, κ.Κώστα Λύρου.
Η συμβολή όλων μας είναι επιτακτική ανάγκη πλέον, όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε για το καλύτερο μέλλον του τόπου μας.
 
Παρασκευή Μπαλατσούκα συζ. Θανάση Παπανικολάου
Ιδιωτική Υπάλληλος - Λεσίνι

Ιωάννης Μπαλτάς

Με όρεξη για δουλειά και με ανιδιοτελή κίνητρα  , όπως  χρόνια τώρα επιδεικνύει  στις πράξεις  ο κ.Κώστας Λύρος, δηλώνω και εγώ την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του Δημιουργική Ανατροπή.
Όλοι  μαζί ως ομάδα θα δουλέψουμε για να κερδίσουμε αυτά, που ο τόπος και οι πολίτες μας αξίζουν και δικαιούνται.

Ιωάννης Μπαλτάς, Αγρότης
από Φραγκουλέικα

Διονύσης Μπανίλας

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ο Κώστας Λύρος θα αλλάξουν τη μοίρα, το παρόν και το μέλλον του τόπου μου! Σίγουρος για την θετική αυτή εξέλιξη για το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, λόγω της ποιότητας του Συνδυασμού και της αξίας και μεγάλης προσφοράς του Κώστα Λύρου ήδη στα κοινά, συντάσσομαι και συμπορεύομαι μαζί του, προκειμένου η οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική μοίρα της πόλης μου να είναι αντάξια του μεγάλου ιστορικού παρελθόντος της και η καθημερινότητά μας, πραγματικά αξιοβίωτη!

Διονύσης Μπανίλας,
Αγρότης

Λευκή Μπαστάνη-Λύρου

Για να ανατρέψουμε τα κακώς κείμενα στον τόπο μας και να δώσουμε το έναυσμα ώστε να κάνει την Δημιουργική εκκίνηση η νέα γενιά, θα είμαι υποψήφια με την Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
 
Λευκή Μπαστάνη-Λύρου, Επιχειρηματίας

Δημήτρης Μπελέκος

Δηλώνω το παρόν στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης του τόπου μου και θα συστρατευτώ και εγώ με την δημοτική ομάδα του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.

Διονυσία (Σίσσυ) Μπίλα, Ιουλία Παναγιωτοπούλου

Με χαρά αποδεχόμαστε την πρόταση του Κώστα Λύρου, Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Η Διονυσία (Σίσσυ) Μπίλα για την τοπική ενότητα Μεσολογγίου και η Ιουλία Παναγιωτοπούλου για την τοπική ενότητα Αιτωλικού.
Είμαστε πρόθυμες να σταθούμε στο πλευρό του και να φανούμε αντάξιες στα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει ο Κώστας Λύρος και ο συνδυασμός του.
Ιουλία Παναγιωτοπούλου, Πτυχιούχος Αρχιτεκτονικής Τοπίου και
Διονυσία (Σίσσυ) Μπίλα, Πτυχιούχος Ιχθυολόγος-Ελεύθερος Επαγγελματίας

Δήμητρα Μπούρου

Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω ότι θα συμμετάσχω στο συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Λύρου.
Είμαι πρόθυμη να δώσω τον αγώνα μου γιατί θέλω όλοι εμείς τα νέα παιδιά που παλέψαμε για να πάρουμε τα πτυχία μας, τις γνώσεις μας και την μόρφωση μας να τα αξιοποιήσουμε και να τα προσφέρουμε εδώ στον τόπο μας στις πόλεις και στα χωριά μας .
Ένας τόπος που δεν κρατάει τους νέους του δεν μπορεί να έχει μέλλον.
Πιστεύω στην ικανότητα και το όραμα του υποψηφίου μας Κώστα Λύρου και θα παλέψω μαζί του για ένα καλύτερο αύριο για όλους.
Δήμητρα Μπούρου
Πτυχιούχος οικονομολόγος Μαθηματικός
Πανεπιστήμιο Πατρών

Παναγιώτης Μυλωνάς

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α' βαθμού είναι μια μεγάλη πρόκληση κι ένας δρόμος δύσκολος! Γίνεται δε ακόμη μεγαλύτερη η πρόκληση καθώς πρόκειται για το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με την τόσο βαριά ιστορική, πολιτική και πολιτιστική παρακαταθήκη! Αποφάσισα ωστόσο με καθαρή κρίση, συναίσθηση ευθύνης και επίγνωση των δυσκολιών να συμβαδίσω την πορεία αυτή με τον συμπολίτη μας Κώστα Λύρο, επειδή τον θεωρώ ως τον καταλληλότερο για την ιδιαίτερα τιμητική θέση του πρώτου πολίτη στον τόπο μας, εκείνη του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου! Η πολύπλευρη δράση του ως ενεργού πολίτη , η κοινωνική προσφορά και η εργατικότητα του αποτελούν εχέγγυα διαχειριστικής επάρκειας για την άσκηση των απαιτητικών καθηκόντων της Δημοτικής αρχής. Στη μάχη των εκλογών του Μαΐου,συνδημότισσες και συνδημότες, ευελπιστώ πως η νικηφόρα για την προσπάθεια του Κώστα Λύρου έκβαση, με τη δύναμη της δικής σας ψήφου, θα διασφαλίσει μια πολύ πιο αξιοβίωτη καθημερινότητα και μια πολύ δυναμικότερη αναπτυξιακή προοπτική για το Μεσολόγγι της καρδιάς μας!

Σπυριδούλα Ντάνου

Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την στήριξη μου στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Υποψηφίου Δημάρχου κ. Κώστα Λύρου.
H απόφαση μου αυτή στηρίζεται στην αναγκαιότητα για εγρήγορση και συμμετοχή κάθε υγιούς δύναμης, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του τόπου μας, που οδηγείται από το κακό στο χειρότερο.
Βασικό στοιχείο για την επιλογή μου αυτή είναι η ανιδιοτέλεια του κ. Κώστα Λύρου και η καθαρή πρόθεση του για προσφορά στον τόπο, που σε συνδυασμό με την πολύτιμη εμπειρία και γνώση, αποτελούν εγγύηση για μια επιτυχημένη αυτοδιοικητική θητεία.
Σπυριδούλα Ντάνου-Παπαδημητροπούλου
Ιδιωτική Υπάλληλος

Ελένη Ντόριζα-Καρανίκα

Με βάση τις αρχές της ηθικής και της αξιοπρέπειας  και έχοντας ως στόχο να τις κρατήσουμε ψηλά σε μια εποχή, που πολλοί προσπαθούν να τις διαφθείρουν, δηλώνω και εγώ την  υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Πρέπει να προσπαθήσουμε να μην χαθούν τα πιστεύω μας και να παλέψουμε γι' αυτά.
 
Ελένη Ντόριζα-Καρανίκα, Απόφοιτη Μαγειρικής Σχολής
 

Γρηγορία Ντρέλια

Με την θετική αύρα του Κώστα Λύρου και την διάθεση του για πράξεις και δείχνοντας μου πόσο πολύ αγαπάει τον τόπο μας, καθώς είναι άνθρωπος της προσφοράς, θέλω να γίνω και εγώ κομμάτι αυτού του γνήσιου αγώνα για την αυτοδιοίκηση του Δήμου μας.
Δηλώνω, λοιπόν, υποψήφια στο συνδυασμό του, προσφέροντας την δική μου δύναμη και τις δικές μου γνώσεις!
Γρηγορία Ντρέλια πτυχιούχος Πληροφορικής, Ιδιωτική Υπάλληλος

Τούλα Ξηρού

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς μας βρίσκει στις δημιουργικές επάλξεις του αυτοδιοικητικού μας αγώνα .
Με μεγάλη χαρά και τιμή καλωσορίζουμε στην οικογένεια του συνδυασμού μας την Τούλα Ξηρού από το Ευηνοχώρι.
Ενώνουμε δυνάμεις με αξιόλογους και αξιαγάπητους ανθρώπους, όπως και η Τούλα Ξηρού και προχωρούμε !!

Στέφανος Ξηρός

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου στον  συνδυασμό  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Κώστα Λύρου, δίχως καμία άλλη προϋπόθεση , παρά μόνο να πετύχουμε,  ώστε να απομακρυνθούν τα κακώς κείμενα σε όλα τα επίπεδα και για να πάει ο τόπος μας μπροστά  για  τα παιδιά μας....

Σπύρος Ξύστρας

Επιλέγω να κατέβω στις δημοτικές εκλογές δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, κ. Κώστα Λύρο.
Θα προσπαθήσω να δώσω κι εγώ από την πλευρά μου τον αγώνα για τον τόπο μου με το υγιές και καθαρό κομμάτι που πρεσβεύει ο κ. Κώστας Λύρος και ο συνδυασμός του.

Σπύρος Ξύστρας του Παναγιώτη,
Αγρότης

Νώντας Πανάς

Αγαπητοί συνδημότες,
μετά από τριαντακονταετή ενεργό πολιτική δράση τόσο στον συνδικαλισμό όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση αποφάσισα να μετέχω στις επερχόμενες εκλογές.
Έχοντας πολλά ψυχικά αποθέματα και διάθεση προσφοράς για τον τόπο που γεννήθηκα , μεγάλωσα και εργάζομαι ως εκπαιδευτικός θέλω να δώσω για μια ακόμη φορά το παρόν. Γνωρίζω τα προβλήματα της περιοχής μου και γενικότερα του διευρυμένου δήμου της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και θεωρώ πως χρήζουν της δέουσας προσοχής , σοβαρότητας και υπευθυνότητας. Κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του κυρίου Κώστα Λύρου, γιατί έχω πίστη στο ήθος του, στον ακέραιο χαρακτήρα του και στη δίψα του για προσφορά. Θέλω να στηρίξω το όραμά του και να συνδράμω τον αγώνα του αποβλέποντας στην πρόοδο και αναβάθμιση του τόπου μας.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

Ανδρέας Παπαδογεώργος

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο.
Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσουμε όλοι μαζί να φτιάξουμε μια κοινωνία καλύτερη για όλους μας, Δημιουργώντας τις υποδομές για ένα καλύτερο αύριο.
Ανδρέας Παπαδογεώργος, Ιδιωτικός Υπάλληλος.

Μαρία Παπαδογιάννη

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας αποφάσισα να είμαι υποψήφια με τον κ. Κώστα Λυρο στον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή στο Δήμο της Ιερής πόλης Μεσολογγίου.
Επιλέγω να είμαι στην πρώτη γραμμή στις επικείμενες εκλογές στο πλευρό του ανθρώπου που γνωρίζω πολλά χρόνια και εμπιστεύομαι, για να κάνουμε ότι καλύτερο για τον τόπο μας.

Μαρία Παπαδογιάννη, Ελεύθερος Επαγγελματίας

Γιώργος Παλιούρας

 Με συσσωρευμένη εμπειρία πολλών ετών προσφοράς στα δημοτικά δρώμενα και στο διαμορφωμένο σκηνικό των Δημοτικών υποψηφιοτήτων στο Δήμο μας , ανακοινώνω υποψήφιος στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Λύρου. Έναν δημιουργικό, έντιμο άνθρωπο , επαγγελματία στο τόπο μας, που μόνο στόχο έχει να δουλέψει για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής στον Δήμο μας και να σταματήσει η κατρακύλα.

Γιώργος Παλιούρας

Αγγελική Παπαζαχαρία-Ντίνου

Θέλοντας να βοηθήσω για την ανάδειξη και αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το καλό των χωριών μας.
 
Αγγελική Παπαζαχαρία-Ντίνου, Αγρότισσα,
Πλατάνια Μάστρο
 

Ειρήνη Παπέλη-Μακρή, Χρήστος Καραπάνος

Πιστεύοντας ότι πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε για να βοηθήσουμε τον τόπο
μας
να αλλάξει και επειδή θέλουμε και το χωριό μας να το δούμε να προοδεύει,
μπαίνουμε στον αγώνα και τασσόμαστε στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου
Κώστα Λύρου,
ως υποψήφιοι μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ειρήνη Παπέλη-μακρή Χρήστος Καραπάνος

Χρήστος Πασπαλιάρης

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οδεύουμε προς την τελική ευθεία των εκλογών, της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου μας.
Με την σειρά μου, λοιπόν, και εγώ ως νέος, γεννημένος και μεγαλωμένος σε αυτόν τον τόπο βλέποντας τις εξελίξεις συνεχώς να υπονομεύουν την πόλη μου, τα πράγματα να οδεύουν από το κακό στο κάκιστο και την ανάπτυξη να μοιάζει απλά ένα όνειρο απατηλό, αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά με τον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" και τον κ. Κώστα Λυρο, γιατί εμπιστεύομαι  την εντιμότητα, την καθαρότητα και την εμπειρία, που διαθέτει  ο ίδιος και κατ' επέκταση ο συνδυασμός του!
Τέλος, ευελπιστώ σε ένα καλύτερο αύριο, με πραγματικές υποδομές για το μέλλον και δεσμεύομαι δημοσίως για έναν ειλικρινή και έντιμο αγώνα για το καλό της πόλης και του τόπου μας!

Πασπαλιάρης Χρήστος
Τελειόφοιτος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης
Πανεπιστημίου Πατρών.

Παρασκευή Πετρονικολού

Δηλώνω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψηφίου Δημάρχου Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Με αγάπη και όραμα για το Μεσολόγγι αποφάσισα να στηρίξω και να συμμετέχω στην ειλικρινή, ανιδιοτελή και δυναμική προσπάθεια του Κώστα Λύρου για δημιουργική ανατροπή και προοπτική ανάπτυξης.

Παρασκευή Πετρονικολού
Δικηγόρος

Χρήστος Πλεξίδας

Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Με ηθική, σεβασμό και αξιοπρέπεια προς τον δημότη, θέλουμε να δώσουμε ότι καλύτερο για τον τόπο μας.
 
Χρήστος Πλεξίδας, Αυτοκινητιστής (Γουριά)

Πιστιόλης Νικόλαος

Μετά  από ώριμη σκέψη ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την κοινότητα Ευηνοχωρίου, με το συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του υποψηφίου δημάρχου Κώστα  Λύρου.
Με την συμμετοχή όλων των υγειών δυνάμεων μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά.
 
Πιστιόλης Νικόλαος,
Εκπαιδευτικός.

Μιχάλης Πλαστήρας

Γνωρίζοντας τα προβλήματα του τόπου μας και με καθαρή συνείδηση, η μόνη λύση που υπάρχει είναι στο πρόσωπο του Κώστα Λύρου. Δηλώνω λοιπόν,  την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό ‘’Δημιουργική Ανατροπή’’  του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο.

Μιχάλης Πλαστήρας, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ελένη Πρίφτη-Τσιλιγιάννη

Σαν ενεργός και  υπεύθυνος πολίτης που αισθάνομαι και έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων αυτής της θέσης αποδέχτηκα την πρόσκληση να θέσω την υποψηφιότητα μου στο συνδυασμό  «Δημιουργική Ανατροπή» του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά τις κομματικές, ιδεολογικές  και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των χωριανών μου τα οποία θα στηρίξω με καθαρό λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.  
 
Ελένη Πρίφτη – Τσιλιγιάννη,
Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πρώην Τραπεζικός Υπάλληλος

Δημήτρης Ράπτης

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Κώστα Λύρου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή».
Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το υφιστάμενο αυτοδιοικητικό αποτύπωμα στον δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου μόνο θετικό πρόσημο δεν διαθέτει. Ο δήμος μας έχει έλλειψη αναπτυξιακής πνοής τόσο κεντρικά όσο και στα τοπικά διαμερίσματα, τα οποία στενάζουν κάτω από την απουσία βασικών υποδομών, χωρίς έργα που να διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών του δήμου μας και να μας επιτρέπουν να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον.
Η συμπόρευση μου με τον Κώστα Λύρο, έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει στην πράξη την αγάπη του για το δήμο μας και είναι απόλυτα προσηλωμένος στο συμφέρον τον δημοτών είναι μονόδρομος.
Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του συστρατεύομαι μαζί του για να υπερασπιστώ και να στηρίξω και εγώ, με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα των συνδημοτών μου, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση τους και δεσμευόμενος ότι θα εργαστώ σκληρά, πάντα με εντιμότητα, σεβασμό και αξιοπρέπεια, για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των συνδημοτών μας και να ξαναδώσουμε στον δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου την δυναμική για το μέλλον που του αξίζει.
Ένα μέλλον που πρέπει να περιλαμβάνει ουσιαστικές και βιώσιμες προτάσεις βελτίωσης και καλυτέρευσης του και όχι απλά διαχειριστικές λύσεις. Ένα μέλλον που να ανήκει σε όλους τους δημότες και όχι σε λίγους και αρεστούς.
Τιμώντας την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου ο Κώστας Λύρος, αποδέχομαι την πρόσκλησή του και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ για το μέλλον του δήμου μας, το δικό μας και της γενιάς μας.

Δημήτρης Ράπτης
Απόφοιτος Γεωπονικής Σχολής ΑΠΘ

Γρηγόρης Ρέγκλης

Υποστηρίζοντας, τoν από χρόνια  φίλο , Κώστα Λύρο και έχοντας την ίδια θέληση για να κάνουμε την διαφορά στον τόπο μας ξεκινώντας από τα χωριά μας, θα είμαι δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο μας Κώστα Λύρο, δηλώνοντας την υποψηφιότητα μου στην τοπική κοινότητα Κουδουνίου για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο έχουμε στον τόπο μας.
Γρηγόρης Ρέγκλης του Δημητρίου Ιδιωτικός Υπάλληλος

Παναγιώτα Σαραγκανίδα - Καλημέρη

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, τόπος ιστορικός κι ευλογημένος!
ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, κοινός τόπος προσφοράς έντιμων ένθερμων συνιστωσών με στόχο την πρόοδο, την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια!
Ακράδαντα πιστεύω ότι η αξιοπρεπής άσκηση εξουσίας στην αυτοδιοίκηση μπορεί να αναδείξει το Μεσολόγγι που θα κάνει ξανά την έξοδό του στο μέλλον με προοπτική και δυναμισμό!
Με χαρά κι έχοντας πλήρη επίγνωση των ευθυνών αυτού του εγχειρήματος αποφάσισα ν΄αποδεχτώ την τιμητική πρόσκληση- πρόκληση του κ. Κώστα Λύρου προκειμένου να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Με σεβασμό
Παναγιώτα Σαραγκανίδα- Καλημέρη
Εκπαιδευτικός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης

Πηνελόπη Σαρδέλη

Το 2014 ζήτησα την ψήφο των συμπολιτών μου, οι οποίοι με τίμησαν δεόντως.
Το τελικό αποτέλεσμα όμως των εκλογών δεν μου έδωσε την δυνατότητα να πραγματοποιήσω τις δεσμεύσεις μου και να καταθέσω τις απόψεις μου.
Ευχόμουν όμως να λυθούν τα προβλήματα και να βελτιωθεί η καθημερινότητα μας με τον συνδυασμό , που επέλεξαν οι δημότες και να προοδεύσουμε...
Πέντε χρόνια μετά ,τα προβλήματα έχουν διογκωθεί , λύσεις δεν βρέθηκαν πουθενά και το Αιτωλικό , το Μεσολόγγι και οι Οινιάδες θυμίζουν εποχές πολλών ετών πίσω. Βασικα δημόσια αγαθά θεωρούνται πολυτέλεια. Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου απέχει λίγα  μέτρα από την Ιονία οδό και έτη φωτός από την εξέλιξη και την διεκδίκηση .Όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν...
Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του κ. Κώστα Λύρου.
Ενός ανθρώπου που γνωρίζω μέσα από κοινούς αγώνες στο παρελθόν και ενός ανθρώπου, που έχει δείξει δείγματα γραφής του χαρακτήρα και του ήθους του.
Εύχομαι να υπάρξει ένας τίμιος και καθαρός προεκλογικός αγώνας και οι πολίτες να  ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Αναστασία Σερετάκη - Μπισδέκη

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Θέλοντας να βοηθήσω για να μπουν οι βάσεις ώστε να μπορέσει ο τόπος μας να προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά, επιλέγω την Δημιουργική Ανατροπή και τον κ. Κωστα Λυρο, γνωρίζοντας ότι είναι ένας άξιος, με γνώση και ικανός άνθρωπος για τον τόπο μας.
Αναστασία Σερετάκη-Μπισδέκη,
Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου,
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Λεωνίδας Σκύρλας

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Λύρου. Πιστεύω στον άνθρωπο , που μεγάλωσε και ανέπτυξε τις δραστηριότητες της ζωής του , επαγγελματικές, οικογενειακές και κοινωνικές στον τόπο μας και είναι έτοιμος να δώσει την γνώση και την εμπειρία του στην διαχείριση του Δήμου μας. Όλοι μαζί μπορούμε αν δουλέψουμε και συνεργαστούμε σωστά να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει.
 
Λεωνίδας Σκύρλας

Χρήστος Σμπόρας

Θα ήθελα να δηλώσω και εγώ το παρόν σε αυτό το δύσκολο αγώνα για την αξιοποίηση του δήμου μας με τις γνώσεις και την εμπειρία του Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Ιερας πόλεως Μεσολογγιου Κώστας Λυρου. Πρέπει εμείς οι νέοι να δείξουμε έμπρακτα την καλή πρόθεση και διάθεση για ένα καλύτερο αύριο. Πρέπει να δώσουμε ό,τι καλύτερο για να ξεκολλήσει ο τόπος από αυτό το τέλμα που μας έχουν φέρει. Γίνομαι και εγώ λοιπόν συνεπιβάτης στο όνειρο του Κ. Κώστα Λυρου ώστε να βάλω το λιθαράκι μου για την πραγματοποίηση του!

Νικόλαος Σπανός

Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές αποφάσισα να ταχθώ στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου, έναν άνθρωπο προερχόμενο από τον παραγωγικό τομέα, ικανό και άξιο να ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου μας.
Όλοι μαζί πρέπει να αγωνιστούμε ώστε να ανατρέψουμε τα κακώς κείμενα στον τόπο μας και για το λόγο αυτό θα είμαι κι εγώ υποψήφιος στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Νικόλαος Σπανός, Πρώην Διευθυντής Τραπέζης

Άγγελος Σταμάτης

Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με τον Συνδυασμό ‘Δημιουργική Ανατροπή’ του Κώστα Λύρου στις προσεχείς δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Όντας για πάνω από μια δεκαετία υπεύθυνος χοροδιδάσκαλος όχι μόνο σε συλλόγους της Ιεράς Πόλης, των Οινιαδών και του Αιτωλικού, αλλά και στο χορευτικό τμήμα του Πνευματικού κέντρου του Δήμου μας, έχω συζητήσει με πολλούς συνδημότες μου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις λύσεις που δεν έχουν ακόμα έρθει.  ‘Εχει έρθει η ώρα να προχωρήσει ο δήμος μας, να προοδεύσει. Η πλούσια ιστορία και η παράδοσή μας που χρόνια τώρα υπηρετώ και σέβομαι, επιβάλλεται να βγει από τα στενά όρια του Δήμου μας και της περιφέρειάς μας. Να διαδοθεί όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, κάνοντας την Πόλη μας σημαντικό τουριστικό προορισμό. Εγώ από την μεριά μου υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά με ανιδιοτέλεια και επιμονή για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμά μας.
 
Άγγελος Σταμάτης, Γυμναστής- Χοροδιδάσκαλος

Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος

Όλα τα χρόνια ως επαγγελματίας αθλητής επέλεγα πάντα ομάδες ως που είχαν πάντα ψηλά τα ιδανικά και τις αξίες του αθλητικού ιδεώδες , με όραμα και όρεξη για δουλειά. Όλα αυτά συντέλεσαν ώστε και στις δημοτικές εκλογές το Μάιο του 2019 να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου. Το όραμα , η ηθική, η ικανότητα και η όρεξη για δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνονται στον κ.Κώστα Λύρο αλλά και στον συνδυασμό του που λειτουργεί σαν ομάδα με σκοπό να Δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο.

Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, Επαγγελματίας Παίκτης Ομάδας Μπάσκετ Χαρίλαου Τρικούπη, Προπονητής Ομάδας Μπάσκετ U21 Χαρίλαου Τρικούπη

Γλυκερία Στέλιου

Δηλώνω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του υποψήφιου Δημάρχου για τον Δήμο της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ,Κώστα Λύρου . Ζω και δραστηριοποιούμαι σε έναν τόπο , που θέλω να τον δω να φεύγει από την μιζέρια και για το σκοπό αυτό θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στον κοινό αγώνα.

Γλυκερία Στέλιου, Αγρότισσα

Βασιλική Στέφου Ξεσφίγγη

Έχοντας μεγαλώσει στο Αιτωλικό και ζώντας τα παραγωγικά μου χρόνια στο τόπο μας γνωρίζω και βιώνω τα προβλήματα του και την αγωνία ειδικά των νέων ανθρώπων .
Εκείνο όμως που δεν γνώριζα ήταν το πως θα μπορούσα να βοηθήσω .
Και τι πιο άμεσο και ειλικρινές από το να δεχθώ την πρόταση του κ. Κώστα Λυρου ,να συμμετάσχω στον συνδυασμό του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές .
Ο σκοπός είναι ένας και δεν είναι άλλος από το να υπηρετήσουμε το συμφέρον του τόπου μας .
Δηλώνω την αμέριστη συμπαράσταση μου και θα είμαι υποψήφια στον συνδυασμό το Υποψήφιου Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Κώστα Λύρο.

Χρήστος Συντζιρμάς

Ευχαριστώ τον κ. Κώστα Λύρο για την πρόσκληση και την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου.
Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τις γενιές που θα έρθουν.
 
Πτυχιούχος ΕΚΠΑ Τμήματος Νοσηλευτικής,
Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Πατρών Τμήματος Ιατρικής

Γιώργος Σωτηρακόπουλος

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της Δημοκρατίας μας και, ειδικά σε συνθήκες κρίσης, οφείλουμε όλοι να την προστατεύσουμε και να την ενισχύσουμε προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας, χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς.
Χρέος μας είναι να αναζητήσουμε, να βρούμε, να στηρίξουμε και να δυναμώσουμε τους κατάλληλους υποψηφίους, που θα προτάξουν τις άμεσες και επείγουσες ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, θα παραμερίσουν κομματικές προτιμήσεις και πολιτικές διαφορές, και θα ενσωματώσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες τους στην ανάγκη να υπηρετηθεί το κοινό καλό.
Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι, σε πλείστες περιπτώσεις, στην Αυτοδιοίκηση βρίσκουν καταφύγιο όσοι αδυνατούν να εδραιωθούν στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ή, όσοι βλέπουν την Αυτοδιοίκηση ως εφαλτήριο για μια μεταγενέστερη πολιτική εξέλιξή τους.
Αυτή τη στρέβλωση πρέπει να αλλάξουμε. Οι επιλογές μας πρέπει να είναι αυτοδιοικητικές, με γνώμονα τα προβλήματα που χρονίζουν, και την επιτακτική αναγκαιότητα να τα αντιμετωπίσουμε πειστικά, με επάρκεια και αποτελεσματικά.
Στη σκιά και το περιθώριο της βαθιάς κρίσης των τελευταίων ετών, η Τοπική Αυτοδιοίκηση διαθέτει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα να πρωταγωνιστήσει στη διαρκή μάχη συνέπειας, ευθύνης, αρχών και αξιών, για να γυρίσει ο τόπος μας σελίδα.
Η σελίδα θα γυρίσει από τη γειτονιά μας. Από τον δήμο μας. Από τους δρόμους στους οποίους σεργιανίζουμε. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, αδιαπραγμάτευτη επιλογή την κοινωνική αλληλεγγύη και την προστασία εκείνων που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.
Επιλέγοντας άξιους αυτοδιοικητικούς. Χωρίς φθαρμένο παρελθόν και υστερόβουλες επιδιώξεις. Με όρεξη, πάθος και σχέδιο για να αλλάξουμε τον τόπο μας.
Mε την πίστη μου ριζωμένη σε αυτές τις αντιλήψεις, συστρατεύομαι, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Κώστα Λύρου για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές στο Δήμο μας.
Πιστεύω ειλικρινά ότι η υποψηφιότητα του αποτελεί την καλύτερη για τον τόπο μας επιλογή στους κρίσιμους καιρούς, που διανύουμε και ότι είναι η μόνη, η οποία μπορεί και θέλει να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματά μας, με αποτελεσματικότητα, διαφάνεια και καθαρότητα.

Γκόλφω Ταλιαμπέ

Δηλώνω παρόν και θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή.
Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κώστα Λύρου, Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλής Μεσολογγίου, με ενέπνευσε να τον ακολουθήσω στον αγώνα του για το καλό του τόπου μας, του χωριού μας.
 
Γκόλφω Ταλιαμπέ, Αγρότισσα

Ελένη Τσαλαφούτα

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Ως ενεργός πολίτης πήρα την απόφαση να γίνω συνοδοιπόρος με τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια, Κώστα Λύρο. Διεκδικούμε το αύριο του τόπου μας με ξεκάθαρα λόγια και πράξεις.

Ελένη Τσαλαφούτα,
Δημόσιος Υπάλληλος,
Πτυχιούχος Βρεφοκομίας.

Μάνθα Τσάμη

Γνωρίζοντας εξαρχής τον μεγάλο αγώνα του κ.Κώστα Λύρου για τις φετινές εκλογές στις 26 Μαΐου αλλά και τις προσδοκίες του για τον Δήμο μας, επιδιώκω να βοηθήσω κι εγώ από τη μεριά μου δηλώνοντας υποψήφια με τον συνδυασμό του «Δημιουργική Ανατροπή» στη τοπική κοινότητα του Νεοχωρίου, ώστε να προσπαθήσω να γίνει ξανά το χωριό μας το Νεοχώρι που αγαπήσαμε.

Μάνθα Τσάμη, Ιδιωτική Υπάλληλος

Αθανασία Τσάμη-Παππά

Πιστεύοντας ότι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δουλέψουμε ώστε να υπάρξει μια προοπτική ανάπτυξης για τον τόπο μας, αποφάσισα με ιδιαίτερη χαρά να αποδεχθώ την πρόσκληση του Υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Ιερής Πόλης  Μεσολογγίου Κώστα Λύρου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Δημιουργικής Ανατροπής.

Αθανασία Τσάμη-Παππά, Ιδιωτικός Υπάλληλος 

Χρήστος Τσάμης

Η μεγάλη και μακροχρόνια προσφορά στα κοινά του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρου είναι σημαντικό εχέγγυο για την επιτυχία της αυτοδιοικητικής του προσπάθειας, ως επικεφαλής του Συνδυασμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Εντασσόμενος στη Δημοτική του ομάδα, δηλώνω παρών στον αγώνα για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους!

Χρήστος Τσάμης,
Αγρότης

Κώστας Τσαφώνιας

Ανταποκρινόμενος στην πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Μεσολογγίου Κώστα Λύρου αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ως υποψήφιος γιατί θέλω με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσω την προσπάθεια του η οποία σκοπό έχει να αναβαθμίσει τον τόπο και το χωριό μου.

Κώστας Τσαφώνιας, Αγρότης

Κωνσταντίνος Τσεκούρας

Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου θα κρίνουν το παρόν και το μέλλον του! Με τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και τον Κώστα Λύρο, ως αυριανό Δήμαρχο, ο Δήμος μας έχει ελπίδα! Ο παραγωγικός ιστός της πόλης να σταθεί και πάλι στα πόδια του και η καθημερινότητα της πόλης να αλλάξει θεματικά προς το καλύτερο! Γι' αυτό συντονίζω το βηματισμό μου με εκείνον του ενεργού πολίτη και δημιουργικού ανθρώπου Κώστα Λύρου, προκειμένου να συμπορευτούμε τον ωραίο αγώνα για τη διεκδίκηση όσων μας αξίζουν και πρέπει να τα ζήσουμε!

Κωνσταντίνος Τσεκούρας,
Αγροκτηνοτρόφος

Νικολίτσα Τσελίκα-Μπλαχούρα

Σκεπτόμενη τα προβλήματα του τόπου και των συνδημοτών μου πήρα την απόφαση να μπω στο πλάι του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρου, με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή.
Όλοι μαζί ενωμένοι θα προσπαθήσουμε για έναν καλύτερο δήμο, με ανθρώπους που το μοναδικό μέλημα τους είναι να αφήσουν παρακαταθήκη στα παιδιά τους.
Νικολίτσα Τσελίκα-Μπλαχούρα, Αγρότισα
Πεντάλοφος

Φωτεινή Τσιλιμέκη

Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν στη δύναμη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αυτό γιατί μέσα από αυτή ασχολείσαι με πράγματα απτα, μετρήσιμα, χειροπιαστά. Οφείλεις να λειτουργείς πρακτικά, να μην μένεις σε θεωρίες και αφηρημένες έννοιες. Να ονειρεύεσαι το πως θες να είναι ο τόπος που ζεις και να το πραγματοποιείς να θέτεις τον πήχη όσο πιο ψηλά μπορείς και να διεκδικείς με ζήλο να τον ξεπεράσεις.
Θεωρώντας ότι η υποψηφιότητα του κ. Κώστα Λύρου για το αξίωμα του Δημάρχου αποτελεί μια ειλικρινή συμφωνία εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους Δημότες, αποδέχτηκα την πρόταση του για την ενεργή συμμετοχή μου στην προσπάθεια δημιουργίας ενός κοινού και ιδανικού τόπου να ζεις.
Καλή επιτυχία Κώστα Λύρο!

Φωτεινή Τσιλιμέκη Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός με εξιδίκευση στην επίβλεψη κατασκευής έργων ΑΠΕ.

Διονύσης Τσιρόγλου

Αγαπητοί συντοπίτες,
Ως ενεργός πολίτης, που ασχολείται με τα κοινά του τόπου μας και βιώνει την καθημερινότητα, αισθάνθηκα την ανάγκη να δηλώσω δημόσια την απόφαση μου να στηρίξω την πρωτοβουλία για διεκδίκηση της δημοτικής αρχής από τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου Κώστα Λύρο.
Έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε με όρους μέλλοντος για τον τόπο μας και όλοι μαζί να αναλογιστούμε πως θα οικοδομήσουμε την επόμενη μέρα στο Δήμο μας.
Τα τόσα χρόνια προσφοράς και εθελοντισμού μου έχουν διδάξει ότι μπορείς να τα καταφέρεις μόνο όταν είσαι απαλλαγμένος από την ικανοποίηση προσωπικών συμφερόντων και μόνο όταν σε διακατέχει το αίσθημα της αλληλεγγύης.
Για τον λόγο αυτό πιστεύω ότι ο Κώστας Λύρος είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει την δυνατότητα να κάνει την αρχή για την αλλαγή στον δήμο μας. Έίναι ένα καταξιωμένο άτομο, το οποίο έχει αποδείξει διαχρονικά, ότι ενδιαφέρεται για την πρόοδο, ενώ παράλληλα πιστεύει στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά υποστηρίζοντας έμπρακτα με όλες του τις δυνάμεις τέτοιου είδους δράσεις και προσπάθειες.

Δημοσθένης Τσόλας

Ως  ενεργός άνθρωπος, πιστεύω πως είναι αναγκαίο να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί το κοινό καλό. H ανάγκη αυτή γίνεται επιτακτική μάλιστα όταν πρόκειται για την αναβάθμιση του τόπου στον οποίο ζούμε και την βελτίωση της καθημερινότητας μας.
Mε γνώμονα τα παραπάνω αποφάσισα να συμπορευθώ με τον Yποψήφιο Δήμαρχο Iεράς Πόλεως Mεσολογγίου, Kώστα Λύρο, ο οποίος έχει  αποδείξει την αγάπη του για τον τόπο μας και έχει συμβάλλει διαχρονικά στην εξωστρέφεια του.
Eύχομαι και πιστεύω ότι μαζί θα καταφέρουμε την Δημιουργική Ανατροπή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Γιάννης Τσώλος

Mε βαριά την αίσθηση της ευθύνης που μου αναλογεί για την πολύ δύσκολη θέση που βρίσκεται ο τόπος μας, κρίνω ότι κάθε υγιής σκέψη και κάθε ενεργό κύτταρο της κοινωνίας μας πρέπει να εργαστεί για την ανασυγκρότηση του Δήμου μας. Με αυτές τις σκέψεις δεν θα μπορούσα παρά από την πρώτη στιγμή να αποδεχτώ την πρόταση και να συστρατευθώ με την κίνηση του Κώστα Λύρου για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές. Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα του Κώστα Λύρου είναι η μόνη ουσιαστική πρόταση για την διαχείριση του Δήμου μας, πέραν και έξω από κάθε σκοπιμότητα πολιτικού "παραγοντισμού".Πρόκειται για μια καθαρή πρόταση, από έναν άνθρωπο έμπειρο, αποδεδειγμένα αποτελεσματικό, ανιδιοτελή, προερχόμενο από τις παραγωγικές τάξεις της κοινωνίας μας, άνθρωπο που ξέρει να συνθέτει και όχι να διαιρεί και με μεγάλη και ειλικρινή διάθεση προσφοράς στα κοινά. Επειδή ακριβώς κι εγώ βρίσκομαι σε απόλυτη ταύτιση με αυτές τις αρχές, δηλώνω παρών και ενεργός στο προεκλογικό αγώνα, με στόχο ένα καλύτερο Μεσολόγγι και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.

Ηλίας Φελέκης

Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή.
Γνωρίζοντας τα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας, καθώς ζω και εργάζομαι εδώ, πήρα την απόφαση να ταχθώ στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Λύρου.
Ενώνοντας δυνάμεις μπορούμε να πετύχουμε πολλά και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουμε μόνο για το καλό του τόπου μας και της κοινωνίας μας.

Ηλίας Φελέκης, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Χριστόφορος Χαραλαμπόπουλος, Τελειόφοιτος Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δήμητρα Φυτοπούλου

Με αίσθημα ευθύνης στον τόπο που ζω και με συσσωρευμένη εμπειρία στην δημόσια οικονομική διοίκηση, ανταποκρίνομαι θετικά στην πρόταση του κ. Κώστα Λύρου να συμμετέχω στην δημοτική κίνηση, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Η υποψηφιότητά μου εντάσσεται στον αγώνα για μια αξιοκρατική, ισότιμη και παραγωγική τοπική κοινωνία, απαλλαγμένη από την κομματοκρατία και την απαξίωση του νέου, του καινοτόμου και του διαφορετικού.
Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου έχει πολλά ακόμη να δώσει στην Ελληνική κοινωνία, τόσο με την ιστορία του, αλλά και πολύ περισσότερο με το έμψυχο υλικό του, τους πολίτες.
Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτύχουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, ένα μέλλον για όλους μας.

Δήμητρα Φυτοπούλου συζ. Σταμάτη Κατσαβού,
Δημόσιος Υπάλληλος

Χριστόφορος Χαραλαμπόπουλος

Ως νέος άνθρωπος που ζω και εργάζομαι στο Μεσολόγγι εδώ και δεκαπέντε χρόνια στο χώρο της εστίασης είχα την τύχη να γνωρίσω την πόλη μου σε ρυθμούς ανάπτυξης (ΤΕΙ, Στρατόπεδο, Μαρίνα) και την ατυχία να την βλέπω τα τελευταία χρόνια να μαραζώνει και να φθάνει στην πλήρη απαξίωση.Ήρθε η ώρα όλοι μαζί να βάλουμε πλάτη από την δική του ο καθένας θέση και δυναμική για την Δημιουργική Ανατροπή του Δήμο μας.Γνωρίζοντας όλα αυτά τα χρόνια προσωπικά τον Κώστα Λύρο για την εργατικότητα και την τιμιότητά του, εμπιστεύομαι την δική του πρόταση για τον τόπο μας και για το λόγο αυτό συστρατεύομαι και τάσσομαι υποψήφιος δίπλα του.

Χριστόφορος Χαραλαμπόπουλος, Τελειόφοιτος Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Αικατερίνη Χαραλάμπους

Με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Υποψήφιου Δημάρχου κ.Κώστα Λύρου να συμμετέχω στο συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή.
Με την εμπειρία του και την όρεξη του για προσφορά πιστεύω ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε ο τόπος μας να βρεθεί σε ρυθμούς ανάπτυξης.

Αικατερίνη Χαραλάμπους συζ. Μιχάλη Αγγέλη, Αγρότισσα από Γουριά

Γιάννης Χονδρογιάννης

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό της Δημιουργικής Ανατροπής και με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρο .
Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου και ως νέος να συμβάλλω στο να γίνει ο τόπος μου καλύτερος .

Γιώργος Χριστοδούλου

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, κ.Κώστα Λύρου.
Θέλοντας να γίνω πιο ενεργό μέλος της κοινωνίας μας και να δώσω το στίγμα της γενιάς μου στα τοπικά δρώμενα αποφάσισα να ακολουθήσω έναν επιτυχημένο άνθρωπο, πολίτη, οικογενειάρχη.

Γιώργος Χριστοδούλου, Ιδιωτικός Υπάλληλος

© 2023 Δημιουργική Ανατροπή - Δημοτικές Εκλογές 2019 - Δήμος Ι.Π.Μεσολογγίου. All Rights Reserved.